Начало КЛЮКАРНИК Жената на Краси Радков изненада всички с визия като на 20- годишно...

Жената на Краси Радков изненада всички с визия като на 20- годишно момиченце, младее много до актьора (снимка)

395
Сподели

Краси Радков едва смогва на харчовете на жена си Станислава и е закъсал финансово дотолкова, че е принуден да кара стара кола от най-ниския клас, видяха фотографите на „Ретро”.

Актьорът от Шоуто на Слави търкаля из столичните улици стара таратайка с марка „Фиат”, в която едва се събира, въпреки че напоследък доста се е вталил.

 

Комикът бе засечен в скромната колица заедно с жена си преди дни, докато отива на работа към обяд за снимки на вечерното предаване.

Станислава, незнайно защо, го придружаваше и не се отдели от него чак до края на работния му ден. Блондинката, която е известна с лютия си нрав и здраво е настъпила с брачен чехъл Краси, явно скучае и затова се е лепнала за съпруга си. Така поне покрай него се среща и контактува с хора, вместо да стои у дома си и тотално да бездейства.

Станислава от години е безработна и така не успява да си намери някаква заетост, с която поне малко да подпомага финансово семейния бюджет. Претенциозната блондинка вече наближава 40-те, а има съвсем скромен трудов стаж в БНТ, откъдето бе уволнена още преди 6-7 години. После се пробва за кратко на актьорското поприще, като разработи свое полуеротично шоу, което изнасяше с дружки из столичните заведения, облечена в оскъдни корсети.

Явно и с голотиите обаче не е успяла да пробие, тъй като с днешна дата няма работа и по цели дни мързелува. Времето й минава в пръскане на пачки по фризьори и козметични процедури, с които поддържа младостта си и продължава да скандализира със супер късите си поли и рокли, които не оставят нищо от тялото й скрито. За капак явно все още не е получила вдъхновение да стане майка и да дари Радков с дете, въпреки че са женени от близо 15 години.

Самата Станислава преди време призна, че не е готова да е родител и има планове за кариерно развитие, а не да се затвори с бебе у дома. Въпреки провала в работата обаче децата явно още не са й на дневен ред, за ужас на Радков, който отдавна мечтае за голямо семейство, а и попрехвърля годините за първо бебе.

 

Източник: За жената