Начало КЛЮКАРНИК КАК МУ ДАДЕ СЪРЦЕ! ДЕЯН ДОНКОВ ИЗВЪРШИ НЕПРОСТИМОТО С РАДИНА! ЗА ШОК...

КАК МУ ДАДЕ СЪРЦЕ! ДЕЯН ДОНКОВ ИЗВЪРШИ НЕПРОСТИМОТО С РАДИНА! ЗА ШОК НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТОЙ Я

326

Деян Донков се e впуснал в гореща афера със студентка от НАТФИЗ! От лятото насам актьорът редовно кръшка на половинката си Радина Кърджилова с близо 20 години по-млада начинаеща актриса. Името на дамата, пленила ума, сърцето и „пакета” на Деян, е Елена Петрова – също като на вече утвърдената актриса.

Младата Елена е студентка по актьорско майсторство в класа на режисьора проф. Пламен Марков, като й оставали още няколко месеца до окончателното завършване на академията. По ирония на съдбата страстите между Деян и хубавата Елена избухнали покрай репетициите на спектакъла „Калигула”, който Диана Добрева поставя в Народния театър.

Малко след старта на репетициите през май Деян и Елена станали опасно близки. Под предлог, че репетират и че по-опитният Донков обучава младата Петрова в тънкостите на актьорския занаят, двамата често се усамотявали в гримьорните, след което запъхтени и щастливи бързо се шмугвали в баните на театъра, пише Пик.

Двамата вече дори не се криели и за повечето им колеги от месеци било ясно, че тандемът плете секс история. Деян и Елена често си тръгвали заедно след репетициите и отпрашвали в неизвестна посока сами. Официалната половинка на Донков Радина Кърджилова подозирала за авантюрата, въпреки клетвите на Деян, че това са сплетни и интриги на завистници.

След като Радина роди сина им Христо през юни миналата година, Деян беше на седмото небе и с радост разхождаше малкия и се грижеше за него. Познавачи на мъжката психология обаче твърдят, че често след раждането на бебето мъжете кръшват, защото се чувстват пренебрегнати, а и грижите за детето изцяло са погълнали майката, която няма време и сили да обърне внимание на таткото, пише седмичник.