Начало КЛЮКАРНИК Майката на Тото била в любовна афера с един от най- известните...

Майката на Тото била в любовна афера с един от най- известните ни футболисти (снимка)

331
Сподели

Майката на Тото, който е един от фаворитите за победител във “ ВИП Брадър „, има живот, достоен за филмиране. Красивата блондинка Ани Дамянова преди години е била гадже на футболиста от Левски – Даниел Боримиров.

Двамата се запознават като ученици във Враца.

Учили в една сграда, но в различни училища. Тя в езиковата гимназия, той в спортното училище. Заварката между тях обаче станала в средношколското общежитие във Враца.

Ани идвала от родната Бяла Слатина, а той от Видин. Съучениците им разказват, че те изобщо не криели любовта си и често можели да бъдат засечени по градските сладкарници.

След като завършили училище през 1990 г. животът ги разделил. Даниел дошъл в Левски, а Ани се влюбва в друг футболист – врачанина Венцислав, който играе в Чавдар в родния й град. Плод на любовта им е Йонислав, или Тото, както е по-познат днес. Двамата обаче издържат заедно само 10 години и се развеждат.

Ани напуска Враца и идва в София, където наново среща Боримиров. В столицата й потръгва. Успява да си купи жилище, започва да издава лъскаво списание за строителство. Мълвата говори, че финансова подкрепа й оказва Боримиров, без когото едва ли би могла да стъпи на крака.

Точно тогава Ани се влюбва в Георги Родригес – състоятелен полубъргарин с майка мексиканка. Двамата се женят и на бял свят се появява още един син, който днес е на 6 години. Бащата обаче започва да изневерява на съпругата си и бракът им приключва след 2 години. Днес 47-годишната Ани е сама, но е щастлива с двете момчета около себе си и удовлетворена от работата си в архитектурен сайт, пише седмичник.

 

Източник: За жената