Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за седмицата от 6 до 12 ноември-БЛИЗНАЦИ Необходими са активни...

Седмичен хороскоп за седмицата от 6 до 12 ноември-БЛИЗНАЦИ Необходими са активни действия, КОЗИРОГ Делови успех и здравословни

204

Труден етап за Овните, което е сигурно и за Телците. Близнаците да засилят активността си, а напрежението на Раците ще е значително.

Шансът на Лъвовете е понижен, а Девите да се погрижат за здравето си. При Везните нервността е засилена, а Скорпионите да наблегнат на бдителността си. Стрелците са твърде нервни а Козирозите действат успешно по делата си, но са притиснати от здравословни проблеми. Водолеите да се владеят по-успешно, а за Рибите се очертават неудобства.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Трудности

Предстоящият седемдневен етап ще е труден за представителите на почти всички зодии. Неблагополучието засяга и Овните. За да успеят в реализацията си, мнозина са решили да действат хитро и чрез лъжи. Не се заблуждавайте! Тръгнете ли по този път – най-лесно ще се провалите. Петък и събота са успешни, а неделя ще ви затрудни. Понеделник, вторниик и сряда са успешни в условията на ярко напрежение, а в четвъртък негативните влияния са силни.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Проблеми

За вас ситуацията не е с по-различно развитие от валидното за предния знак. Наличието на нечестни взаимоотношения е постоянно, а този стил винаги гарантира блокиране на шанса за напредък. Към  ситуацията следва да се прибавят и проблемите в личен или делови аспект, които силно ви спъват. Успешен петък, напрегната събота и по-благоприятна неделя. Лишените от напрежение делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък са нервни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Необходими са активни действия

Представителите на Близнаци няма да преодолеят Съдбовните влияния, които спъват реализацията им, а отговорността за неуспеха си ще прехвърлят на друга глава за да останат „чисти”. Тази порочна практика отдавна е разкрита от заобикалящите ви и едва ли ще е полезна в какъвто и да било смисъл. Като цяло периодът е труден. Променлив петък и труден уикенд. Добри делници са понеделник и вторник, а сряда и четвъртък ви носят затруднения.

 

Седмичен хороскоп РАК

Изразително напрежение

Много напрежение е характерно за Раците през идващия седемдневен етап. Трудностите ще са от различно естество, а най-неприятното ще е, че няма да е възможно да разчитате на нечия помощ в реализацията си. Дори действията ви ще бъдат блокирана от някого. Внимавайте! Условията са тежки. Избягвайте конфликтите. Петък и събота са успешни, а неделя е доста неприятна. Успехът през делниците ще е частичен. Шофьорите да са много внимателни!

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Понижен шанс

Условията, които ви предоставят обществените среди, службата и приятелското обкръжение не разкриват добри възможности за интересуващата ви реализация. Настроението е от особено значение за вас, а сега то не може да се определи като добро. Овладейте нервността си! Много е висока. Петък ще е успешен, ако се владеете. Събота е добра, а неделя – не. Понеделник и вторник са доста благоприятни и успешни, а следващите делници са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Възстановете  здравето си!

Първата и най-важна задача на Девите е да укрепят здравето си, а с делови ангажименти и други цели да се заемат след това. В това отношение трябва да сте много настойчиви, за да овладеете проблемите. Някои проявяват скъперничество за здравето си, но много скоро ще съжаляват за поведението си. Петък и събота са доста успешни, а неделя е тежка. В понеделник ви липсва шанс, а вторник е успешен. Сряда и четвъртък носят повече напрежение.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Висока нервност

Личната стабилност на Везните не е пълна, въпреки че преобладаващото мнозинство от представителите на знака демонстрират добро самочувствие и отстраняван на проблеми. Нервността ви е значителна и предизвиква доста проблеми. И вашето здравословно състояние не е цветущо, но лесно ще го овладеете. Петък е чудесен ден, и начало на положителен период. Събота и вторник са прекрасни дни. Притесненията през другите делници са повече.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Пазете се от финансови измами!

Необходимо е да завишите предпазливостта си във финансов аспект. Пазете се от съмнителни предложения за инвестиране, не поръчителствайте и не се намесвайте в разрешаване на парични спорове. Периодът е характерен с много фалш и лъжи, които ще ви заливат от всички страни. И вашата нервност е много висока. В петък и през уикенда, както и във вторниик ще действате успешно. Добри ще са и другите дни, но напрежението ви ще е по-голямо.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Нерви

За да реализират своя делова цел или финансово намерение, Стрелците ще изхабят много нерви и въпреки това  положителния резултат не е сигурен. Предстоящият седемдневен период не е подходящ за финансова сполука. Очертават се и доста затруднения при осъществяване и на деловите ангажименти в службата и извън нея. Петък и уикендът са абсолютно плодотворни. Понеделник и сряда са по-напрегнати, а вторник и четвъртък са чудесни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Делови успех и здравословни проблеми

Като събития и разгръщане в зависимост от външни материални и други фактори, седмицата е много добра. Проблемите на Козирозите са лични, като за голям процент от родените в знака те са здравословни. През тази седмица внимавайте да не станете жертва на контузии и нелепи наранявания. Петък и уикендът са плодотворни за целите ви. По-напрегнат е понеделник, но е успешен. Вторник е благодатен, а сряда и четвъртък  ще бъдат по-нервни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Владейте емоциите си!

И при вас проблемите са предимно здравословни, а атаките обикновено поразяват най-често нервната система – слабото място на Водолеите. Ограничете контактите в т.нар. приятелски среди. Фалшът и лицемерието са основна характеристика на приятелското ви обкръжение. Петък и събота са слаби. Явно настроението у мнозина все още е носи отпечатъка от ваканционната еуфория В неделя ще реализирате лична цел, а  през делниците натежават тъгата и спомените.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Неудобства

Освен за проблемите на ангажираните в бизнеса, периодът не дава яснота за по-сериозни негативни ситуации, но общата звездна схема за Рибите не е благоприятна, защото подчертава наличието на вредни обстоятелства, лъжи и разрушителни фактори, които в един или друг аспект предизвикват значително напрежение. Петък и уикендът са благоприятни. Ярки влияния за успех са валидни и за другите дни, но е сигурно че и трудностите са налице.

 

Източник: За жената