Начало ВЕСТИ Сензация! Водеща на Fox News се издаде в ефир, че е рептилоид...

Сензация! Водеща на Fox News се издаде в ефир, че е рептилоид (ВИДЕО)

281
Сподели

Милиони конспиролози и обикновени хора от всички краища на Земята са убедени, че на нашата планета отдавна присъстват рептилоиди – разумни извънземни, които наподобяват едновременно на хора и на гущери.

Нещо повече, смята се, че представителите на тази раса изцяло управлавят свата, контролирайки политиката, финансите, религиите, срадствата за масова информация и много друго.

Драконианците, както е прието още да бъдат наричани тези мистериозни същества, ефикасно се маскират като хора, но понякога се получават и издънки. Ако се вярва на привържениците на теорията на заговора най-често рептилоидите биват издавани от очите им – за няколко мига те стават като на гущер, вледеняващо студени с тесни, като цепнатина, зеници.

Не е за вярване, но именно такъв момент са фиксирали бдителни американци, докато са гледали новините по известния новинарски канал Fox News, съобщава esoreiter.ru.

Симпатична водеща разказва за американските военни в Афганистан, но в един момент, без да иска, разкрива извънземната си същност. Гледайки в камерата тя премигва и очите ѝ веднага придобиват студен, нечовешки вид.

Конспиролозите веднага обявиха, че това е рептилоид, надянал човешка маска. Скептични към фантасмагориите зрители обаче смятат, че тв водещата просто е била с контактни лещи, които при осветлението в студиото са придобили необичайно светли отенъци – игра на отблясъци.