Начало КЛЮКАРНИК ТОЗИ ПЪТ ТАЧО ПРЕКАЛИ, ЧАШАТА ПРЕЛЯ! ВИЖТЕ САМО КАКВО СЕРВИРА НА ЖЕНИ...

ТОЗИ ПЪТ ТАЧО ПРЕКАЛИ, ЧАШАТА ПРЕЛЯ! ВИЖТЕ САМО КАКВО СЕРВИРА НА ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА, БЯСНА Е!

261
Сподели

Ако и този път Жени Калканджиева му прости, вече ще е неадекватно!

Един път стомна за водичка, втори път стомна за водичка, на третия път се счупила. Това се случва и в семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов. След като след толкова прегрешения шестата по красота в света винаги прибираше блудния си съпруг у дома, той се оля за пореден път.

На всички е ясно, че бившата Мис България прощава на Тачо най-вече в името на сина им Жорко. Въпреки това обаче тя още таяла чувства към него, това разкриха близки до тях източници.

Затова направо побесняла, когато видяла как Тачо отново го ударил през просото. „Това момче няма да порасне и туй то. Как не се свъртя вкъщи като нормален мъж и баща?! Идете да го видите как почти всяка вечер е по разни клубове с авери. Лочи бири и сваля мадами. И всичко това, след като Жени направи огромния жест да го прибере при себе си“, възмущават се запознати.

Те са убедени, че на всичко отгоре Тачо не разполага с кой знае какви собствени средства и харчи с лека ръка парите на жена си. За да пие с тях и да черпи де що кифла види в кръчмите.

Този път обаче Жени Калканджиева изригнала и заявила на Стефан Манов, че оттук нататък спира кранчето му. Дала му зелена светлина да ходи и да прави, каквото си иска. Но не и с нейните пари. Дотук била щедростта й.

„Евгения е жена с характер. Щом иска детето й да расте с баща си, тя няма да се разведе с Тачо. Но е напълно способна да живее с него като със съквартирант. На нея никога не са й липсвали и няма да й липсват ухажори. А Тачо ще го видим като остане без петак какво ще прави и колко „велик“ мачо ще е тогава“, шушукат из светските среди на столицата./bradva.bg