Начало КЛЮКАРНИК СВАТБАТА НА ГОДИНАТА! ОБИЧАНАТА АКТРИСА ПРЕЖАЛИ БИВШИЯ, КАЗВА ДА НА ТОП БИЗНЕСМЕН!...

СВАТБАТА НА ГОДИНАТА! ОБИЧАНАТА АКТРИСА ПРЕЖАЛИ БИВШИЯ, КАЗВА ДА НА ТОП БИЗНЕСМЕН! ТОВА Е

301

Анджелина Джоли явно е решила да забрави за един брак с друг.

Въпреки че все още не се е развела официално с Брад Пит, Анджелина Джоли вече мисли не просто за съвместен, а за семеен живот с новия си любим. Явно всички слухове, че холивудската двойка ще даде нов шанс на любовта си, са просто една измислица. А докато 53-годишния актьор се опитва да си стъпи на краката и да превъзмогне трудностите, съпругата му вече е доста напред с материала!

От няколко месеца Анджелина Джоли е спрягана във връзка с мистериозен британския бизнесмен. За него на този етап се знае, че е много богат и по-възрастен от красавицата. Често бил забелязван да посещава дома й, но само когато децата не са там. Явно, обаче, двамата са решили да сложат край на тази игра на криеница. Все пак, не им приляга на годините!

Мистър и Мисис Смит все още очакват официалния си развод. Но това не пречи на актрисата да мечтае за своята поредна, четвърта сватба. Този път тя се е заканила събитието да бъде нещо невиждано и много различно. Вероятно желае така да ориса този брак, за да не завърши както предишните, пише novini.bg.

Анджелина Джоли си е наумила, че иска да се омъжи скромно и без холивудски блясък. Дестинацията хем е изненадваща, хем не. Красавицата е тясно и емоционално свързана с Камбоджа от години. Затова и за мнозина не е чудно, че точно там иска да се врече във вярност на новия си избраник.

Бъдещата булка се е заканила, че предстоящата й сватба ще бъде издържана изцяло в традициите на будизма. Това ще направи Анджелина Джоли една доста нетрадиционна младоженка. Но преди това трябва да получи явно така чакания развод. Тази новина определено ще довърши Брад Пит!