Начало КЛЮКАРНИК Слави Трифонов си направи бляскав подарък! Имението му без аналог в България!...

Слави Трифонов си направи бляскав подарък! Имението му без аналог в България! Ето какво има в него

288
Сподели

Слави Трифонов се нанесе за рождения си ден в имение за 5 милиона лева в пернишкото село Кладница

Слави Трифонов най-после се нанесе в помпозното имение в пернишкото село Кладница , което строяха по поръчка за него строителните предприемачи и негови приятели – Добри и Слави Добреви – пише в. „Уикенд“.

Съседи на Дългия от пернишкия жилищен комплекс за тузари „ Делта хил “ издадоха, че именитият водещ вече обитава резиденцията си, която смайва дажe привикналите към 5-звездния начин на живот живущи в местността – отбелязва изданието.

Новопостроеното имение на Слави Трифонов е още с найлоните, както образно се изразяват в Пернишко, а в огромния двор продължават да текат довършителни строителни работи, но Дългия явно е нямал търпение да се нанесе в къщата си.

„Направи го точно за рождения си ден, влезе в имението заедно с майка си, която му гостува в предаването и остана при него в София няколко дни“ – издават съседите на Дългия. Шоумен №1 у нас празнува своята 51-годишнина на 18 октомври и по този повод си направи бляскав подарък.

Имотът на Слави Трифонов е без аналог в България, като по груби изчисления той е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си. Къщата е със застроена площ от близо 1200 квадратни метра, разполага със собствен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали са внос от Германия – научаваме от изданието./За жената