Начало ВЕСТИ Бивши служители на МакДоналдс разкриха какво в никакъв случай не трябва да...

Бивши служители на МакДоналдс разкриха какво в никакъв случай не трябва да поръчвате

226
Сподели

Бивши служители на МакДоналдс разкриха поредната тайна на веригата за бързо хранене на сайта Reddit. По техни думи един от бургерите практически никога не е пресен заради слабата му популярност.

Според тях сандвичът „Филе-о-фиш“ никога не може да бъде поръчан пресен. В повечето случаи той стои на подгряване няколко часа и чака някой любител на рибата, който да се реши да го поръча.

„Единствения момент, когато можете да се доверите на „Филе-о-фиш“ – това е 10 часа сутринта. По това време се превключва на дневно меню и затова тогава всичката храна е свежа“, казват те.

Има и клиенти, които обаче се застъпиха за въпросния рибен бургер. Те отбелязаха, че не отиват в ресторант за здравословно хранене, затова и като цяло им е безразлично колко време бургерът е престоял на рафта.

„Аз смятам, че сключвам договор с МакДоналдс, когато поръчвам „Филе-о-фиш“ (а аз често го правя, това ми е любимото нещо от менюто). Ако искате да ми продадете квадратно парче риба, което е еднакво в Денвър или в южна Франция, не мисля, че по някакъв начин ще е по-прясна,“ пише един от тях.

Впрочем един от бившите работници във веригата предложи прост начин да се получи по-свеж сандвич по всяко време на денонощието.

„Просто кажете, че искате да ви приготвят „Филе-о-фиш“ по поръчка. Това ще отнеме около пет минути, но си струва.“