Начало ВЕСТИ Неочаквани разкрития на придворни: Сватбата на Кейт и Уилям била кошмар за...

Неочаквани разкрития на придворни: Сватбата на Кейт и Уилям била кошмар за принца

209
Сподели

Сватбата на Кейт и Уилям била кошмар за принца, вкаменил се от ужас

Сватбата на Кейт и Уилям несъмнено беше сватбата на века , след тази на Даяна и Чарлз , която ознаменува края на миналия век. Двойката се венча през април 2010 година на пищна церемония, но малцина знаят какво се е случвало между двамата в часовете преди сватбата.

„Всъщност Уилям беше ужасен.

Той буквално замръзна от ужас, докато чакаше Кейт в църквата. Хари го придружаваше преди пристигането й, но при все това той бе ужасно разтревожен и нервен“, разкриват придворни.

„Всичко бе организирано до секунда. По-маловажните гости трябваше да пристигнат първи — поне два часа преди церемонията. Никой нямаше право да идва след кралицата, освен булката. И нямаше значение дали сте суперзвезда или кралска особа — третираха се наравно“, издават още аристократите.

Те допълват, че дори присъствието на любимите звезди на Уилям — Елтън Джон, Дейвид и Виктория Бекъм не е могло да го успокои.

„Той буквално беше вкаменен от ужас, докато Кейт приближаваше към олтара. Това бе най-дългата сватбена церемония, а след нея и двамата бяха категорични, че никога няма да се подложат отново на това“, разкриват още от обкръжението на двойката.

Принцът се тресял от нерви и по време на официалната обиколка до Бъкингам. „За първи път той се излагаше на такава публичност пред целия свят. Не му беше лесно първите месеци след сватбата“, разкриват още те.

Предстоящата сватба на Меган и Хари вероятно ще се състои по същите правила. Никой от двамата не иска да минава през подобна публичност, но влюбените ще трябва да го приемат, ако искат да узаконят връзката си. „Хари е последният човек, който иска да изложи чувствата си пред целия свят. Той видя през какво минаха Кейт и Уилям и далеч не иска да се подлага на същото.

Но е принуден да изтърпи всички церемонии заради Меган“, споделят те.