Начало КЛЮКАРНИК Пълния езотеричен хороскоп на Алена

Пълния езотеричен хороскоп на Алена

286

Време е да уравновесите кармата, натрупана в миналите ви прераждания, ето ги съветите на Алена

ОВЕН

Вгледайте се в себе си. Не бива да бягате от проблемите и да прибягвате до магии. Във връзка с изискванията на новото време, налагащи ви по-свободни контакти в интимната и междуличностната сфера, осъзнайте, че чрез злото, причинявано от магиите си вредите и не си помагате.

ТЕЛЕЦ

Бъдете себе си. Постигнете равновесие между външното си изражение и вътрешното си съдържание, като намерите пътя на балансирано поведение сред обществото, не противоречащо на собственото ви“Аз” при това без да прибягвате до помощта на Силите на Мрака.

БЛИЗНАЦИ

Уж живеете спокойно, но сте притеснени и напрегнати. Проблеми в отношенията и в професионален план и в брака трудно ще разрешите безболезнено, но ще търсите начин да блокирате всичко с помощта на магии. Това ще бъде огромна грешка, която ще удари по вас самите.

РАК

Ще се почувствате обновени и възродени. Неразбориите остават в миналото и не се налага да търсите помощ от магове и гадатели. Съдбата ви помага в стремежа ви да развиете ново мислене и да се приспособите към новото време създавайки свои принципи и идеали в зоната на Светлината.

ЛЪВ

Лъчите самодоволство и самочувствие. Бъдете отговорни към действията си и поставените ви задачи. Време е да уравновесите кармата, натрупана в миналите ви прераждания, частично или напълно пренесена в настоящия живот, но без намесата на магии, а с коректни разговори през този месец.

ДЕВА

Въпреки че сте готови на всичко, за да имате нормални отношения с околните, не ви удава. Ще сте критикарски настроени. Няма да позволите нито на роднините, нито на приятелите си да живеят извън установения обществен ред, въпреки че и вие често сте извън него. Не бива да действате с насилствено енергийно влияние.

ВЕЗНИ

Преоткрийте себе си. Постигнете равновесие между своето висше и низше начало, но без да прибягвате до магии. Възможно е да се превърнете в догматици, без никакъв шанс за развитие. Ще възприемате живота само като повърхностно външно изражение.

СКОРПИОН

Агресивни сте, но не заради околните, а заради човъркащото ви съмнение в нечия коректност. Ще се борите с непрекъснати вътрешни конфликти. Ако поработите над егото си, ще успеете да изчистите и недостатъците си без да вините за тях направата на магия върху вас.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че сте хора, готови да летят към новото и неизвестното, живеете в застой. Започнете да се развивате в съзвучие със своето време и да не деградирате, заради неоправдан консерватизъм. Справете се с вътрешните си врагове – гневът, яростта, злината, слабоволието, отрицателното отношение към обществото, без намесата на Мрака.

КОЗИРОГ

Погледнете в себе си, направете разбор на чувствата и мислите си. Време е да се заемете с всеобхватното пречистване на вашата личност, основавано на законите, заложени в развитието на Духа. Тръгнете по пътя на себепознанието, за да стъпите на твърда почва и да не допускате грешки във възприятието ви за света.

ВОДОЛЕЙ

Силните сте и го знаете. Имате възможност да изградите съвършенство в междуличностните си отношения без да трупате негативна карма. В живота ви е възможно да се случат неочаквани събития, свързани с присъствието на кармични врагове и направата на магии, ако сте ги заслужили с ваши действия.

РИБИ

Времената са различни от тези, в които сте имали прераждания и изискват от вас действия, различни от представите ти и вътрешната ви нагласа. Трудно ще ви бъде да се отърсите от традициите на миналите си прераждания, заради изискването да постигнете кармична разплата. Ще се наложи сериозно да поработите върху своята промяна.