Начало ВЕСТИ След провалите на Анита Мейзер на следствените експерименти: Нова версия за убийството

След провалите на Анита Мейзер на следствените експерименти: Нова версия за убийството

184
Сподели

Скандалната варненска силиконка  Анита Мейзер , която преди дни бе осъдена на 4,5 години затвор за мистериозната смърт на съпруга си Николай Димов и опит да подкупи с 30 хиляди евро разследващ полицай, който да оправи „кашата“, е планирала няколко месеца екзекуцията на мъжа си културист и е наела мутри, които да й помогнат за убийството и покриването на престъплението – пише „Уикенд“.

Версията, че ромката Анита Мейзер не е убила мъжа си, връзвайки го със свински опашки по време на любовна игра, каквито обяснения дава тя, а е наела мъже, които да ликвидират културиста – се подхранва от провалите на обвиняемата на следствените експерименти. Силиконката на успа да вдигне 90-килограмов манекен, за да покаже как точно е преместила трупа на Николай.

„Николай е умрял след удар в тила, докато излиза от банята.

Някой го е причакал и го е ударил с твърд предмет отзад, а след това той е бил душен, за да се симулира смърт при любовна игра“ – категорични са близки на покойния културист.

Според мълвата Анита Мейзер е наела мутри, които да ликвидират мъжа й. Какви са обаче мотивите за това?
Според изданието ревнивата ромка заподозряла възлюбения си, че спи с дъщеря й от първия брак Джули и затова организирала убийството му.