Начало КЛЮКАРНИК Стоян Алексиев и Ивана вече не крият връзката си! Тръгнаха заедно по...

Стоян Алексиев и Ивана вече не крият връзката си! Тръгнаха заедно по купони….

252

Двамата влюбени вече не се опитват да крият връзката си

Стоян Алексиев  и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева вече не крият връзката си – пише в. „Уикенд“.

Те се движат като официална двойка и ходят заедно по купони – отбелязва изданието.

Скандалът с папарашките снимки, на които се вижда как 66-годишният актьор бърка в гащите на своята 24-годишна колежка, може и да беше неприятен, но в крайна сметка направи услуга на влюбената двойка. След като няколко месеца те се опитваха да отричат, че са заедно, сега са извадили връзката си на светло, от което и двамата се чувстват по-добре.

На светско събитие преди няколко дни познатият като проф. Генадиев от „ Откраднат живот “ актьор пристигна под ръка не със съпругата си Надя , а със своята млада любовница. И двамата бяха широко усмихнати, спокойни, предразположени към разговори с познати и приятели и не се притесняваха да демонстрират близостта си. Цяла вечер възрастният актьор и младата му приятелка не се отделиха един от друг. Алексиев-старши сияеше и изглеждаше подмладен с поне 10 години. Според запознати това се дължи на любовта му към студентката и от факта, че вече не се притеснява да я крие. Никой не изглеждаше изненадан, че ги вижда един до друг – пише изданието.