Начало КЛЮКАРНИК Венета Райкова по- искрена от всякога: Който иска да ме съди, но...

Венета Райкова по- искрена от всякога: Който иска да ме съди, но аз баща си няма да погреба!

281

Водещата на предаването „Папараци“ Венета Райкова вече е издала присъда на баща си и решението й не подлежи на обжалване. Тя е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител и нищо повече, пише столичен седмичник.

„Често го наричам „този, който ми се води баща“ и дотам“, признава блондинката на всеослушание.

Журналистката в никакъв случай не е криела, че драмата на живота й е отсъствието на силно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, татко й Румен Райков си затвърдил любовница и ги изоставил. От втория брак на биологичния си баща водещата имала сестра, с която в действителност не поддържала връзка.

„Хората не биха могли да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим Такова обаче така и не получихме“, изживява отново болката си Райкова. Днес тя е безчувствена към мъжа, който я е създал. Горчивината в сърцето й към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала.

„Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживява, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него“, категорична е телевизионната звезда на bTV. Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на изключително висок рейтинг, показват обобщените резултати за октомври.

Според класацията на ГАРБ неделното шоу е второто най-гледано предаване на телевизията, след „Фермата“, като много често бие даже новините./За жената