Начало ВЕСТИ Внукът на директорката на убиеца от Борисовата градина е извършил убийство!

Внукът на директорката на убиеца от Борисовата градина е извършил убийство!

188
Сподели

51-годишният Георги Николов бе умъртвен с множество намушквания с нож в петък вечерта. Оказва се, че убиецът е 20-годишния му син, който е внук на Василка Николова , дългогодишна директорка на „Езиков свят“ , където е учил Йоан Матев , съобщи Пик.

Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа, като прокуратурата ще настоява за най-тежката мярка – задържане под стража.

Обвиняемият няма криминално минало.

Допуска се, че престъплението е повлияно от дългогодишна „нездравословна семейна среда“ майката и бащата са прекратили брачните си отношения през май тази година.

С обвиняемия е започнала работа веднага след разкриване на престъплението. Полицаите стигат до самопризнания от извършителя в рамките на 24 часа. Убитият е бил агресивен към сина си и съпругата си, разкриха от МВР.

Убийството е станало в 1 часа през нощта, сигналът за него е получен към 13 ч. през деня. Убиецът е направил самопризнания, показал е къде е скрил окървавените дрехи. Основният мотив за престъплението е омразата, която синът изпитвал към баща си. За убийството се е бил подготвил – взел е нож, резервни дрехи. Престъплението не е било плод на емоция или моментно настроение, смятат криминалистите.