Начало КЛЮКАРНИК Ето какво е работила Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за Уилям

Ето какво е работила Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за Уилям

240
Сподели

Често виждаме Кейт Мидълтън на официални и благотворителни събития заедно със съпруга си Уилям и други членове на кралското семейство. Сякаш сме свикнали тя да има ролята на красивата придружителка, която има куп социални ангажименти. Но с какво всъщност се е занимавала херцогинята преди да стане такава и как е изкарвала парите си, когато не е била част от кралската фамилия?

Със сигурност е трудно да опиташ да си намериш обикновена работа, след като сватбата ти е гледана по телевизията от милиони хора по света и си омъжена за принц.

Ето защо съвсем очаквано Кейт се отдаде на кралски ангажименти от 2011-та година насам – тя просто няма друг избор.

Но какво е правила преди всичко това? Нека се върнем назад…

Преди да отиде в университета „St. Andrews“, където среща любовта на живота си, а именно прин Уилям, Кейт си е взела една година почивка след завършването на средното си образование. Тя е използвала тази година, за да попътува по света. Прекарала е известно време в Чили по доброволческа програма и е учила в Британския институт във Флоренция, Италия.

Тя завършва университета през 2005 г. с диплома по История на изкуствата и работи за кратко при родителите си, които имат кетъринг фирма.

След това се мести в Лондон, където работи като асистент продажби в луксозен магазин за бижута.

Собственикът на бутика споделя пред медии, че Кейт е била много отговорен служител и се е държала на ниво, въпреки постоянната намеса на папараците в личния ѝ живот (по това време тя вече е имала отношения с принца).

Тя седеше в кухнята по време на обедната почивка и си говореше с всички – от шофьорите на бусовете до момичетата на касата. Беше наш много ценен кадър.

Малко по-късно тя напуснала работата си, за да има повече време за себе си и да реши какво иска да прави, а слухове твърдят, че е имала желание да стане професионален фотограф.

Кейт наистина прави повечето официални портрети на децата си до ден днешен и определено има качествата на отличен фотограф, но с всички кралски ангажименти едва ли има време да се отдаде напълно на своята страст.