Начало КЛЮКАРНИК Жената на шеф Петров разкрива какво е да живееш с него в...

Жената на шеф Петров разкрива какво е да живееш с него в реалния живот и какъв всъщност е той

202
Сподели

Какво е да живееш с човека, който не спира да ходи по нервите на съквартирантите си от “ ВИП брадър „. Кои са слабостите му и защо са се събрали под един покрив.

Това сподели пред Ива Софиянска жената на шеф Боби Петров – Милена Атанасова.

„Вкъщи той е спокоен човек, почива си и не може да чуеш гласа му почти никога. Не е такъв, какъвто го показват в Къщата. Като няма дразнители, той е доста уравновесен“, разказа Милена и допълва:

„Той със събуждането си е много голям оптимист. В живота може да го изкарат от нерви теми, свързани с професионалното му занимание. За него професионалното развитие е най-важното“.

Милена разкрива, че вкъщи не готви шеф Петров, а тъща му: „Никога не се оплаква дали му харесва или не му харесва. Не готвим ние, тъй като нямаме време“.

 

Милена и Боби имат едно малко момченце на 4 години – Даниел. Тя има по-голямо дете от първия си брак.

„Запознахме се преди 9 години през интернет, бяхме фенове на едно шоу. Тогава аз бях разделена със съпруга си, той беше сам. На първата ни среща той ми донесе плюшено слонче с цветенце в хоботчето“, разказа Милена.

„Най-силната му страна е, че винаги казва истината в очите, най-големият недостатък – че трудно приема критика“, допълва съпругата на шеф Петров-

„За мен той е емоция в работата и вкъщи”, определя с една дума половинката си Милена

 

Източник: За жената