Начало ВЕСТИ ЛОШИ НОВИНИ ЗА ВРЕМЕТО! ЗАСТИЛАТ НИ МЪГЛИ, НО ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!...

ЛОШИ НОВИНИ ЗА ВРЕМЕТО! ЗАСТИЛАТ НИ МЪГЛИ, НО ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! В БЪЛГАРИЯ СЕ ОЧАКВАТ МОЩНИ

223
Сподели

През следващите дни ни очаква обичайно за периода време, с мъгли, облаци, дъжд и по-малко слънце.

Днес облачността ще бъде променлива, значителна на места в низините преди обяд. Дневните температури ще са от 10 до 15 градуса, малко по-ниски  в западната част на Дунавската равнина, където през голяма част от деня ще се задържи  слоеста облачност.

Утре съществена промяна на времето няма да настъпи.  Минималните температури ще са от 1 до 6, по морето до 8, 9 градуса. Дневните ще останат от 10 до 15 градуса. От запад облачността постепенно  ще се увеличава, но до вечерта ще остава почти без валежи.

Ще духа слаб източен вятър. В сряда ще бъде облачно. Вятърът ще бъде слаб, до умерен от изток-югоизток. Температурите ще се повишат. Минималните ще бъдат от 4 до 10, а дневните – от 13 до 18 градуса. Привечер срещу четвъртък на места в западната половина на страната ще превали, отначало слаб, дъжд. Вечерта и преди полунощ дъжд ще вали над западните и част от южните райони, а преди обяд в четвъртък – над Северна България  и  източните части. Ще духа слаб, до умерен  източен вятър.

Минималните температури ще са от 6 до 11 градуса, а дневните – от 10 до 16. В петък ще остане облачно, на места ще превалява, предимно слабо. Минималните температури ще са предимно от 4 до 8 градуса, а дневните от 10 до 15. През почивните дни облачността ще бъде променлива, често значителна.  В събота съществена промяна на температурите няма да има, а в неделя ще се усили вятърът от югоизток и  температурите слабо ще се повишат.  По-голяма вероятност за валежи има в неделя над Югозападна България и част от западните райони.