Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за 6-12 ноември – Успехът няма да дойде лесно, но...

Седмичен хороскоп за 6-12 ноември – Успехът няма да дойде лесно, но ще го постигнат 3 зодии

217
Сподели

Седмичен хороскоп  Овен

През тази седмица ще имате нелоши перспективи в работата, но успехът няма да ви се даде лесно. Седмицата ще е натоварена в истинския смисъл на думата и ще изисква максимални вложения на умения и нерви от ваша страна.

Във вторник може да получите обаждане от ваш забравен служебен партньор. Не подценявайте уменията му, може да ви бъде от полза. В сряда и четвъртък някой ще се опита да ви въвлече в интрига под формата на търсене на съвет. Не се включвайте в тази игра освен ако не си търсите нови емоции. Те обаче няма да ви донесат нищо добро. През почивните дни бъдете подготвени за разправии с роднини. Повишеният тон няма да оправи нещата – това е сигурно.

Седмичен хороскоп  Телец

През тази седмица е добре насочите усилията си към повишаване на авторитета ви. Може да започнете с външния ви вид. Не си позволявайте да излизате така, че по вас да има нещо за корекция. Усмивката също ще е ви от помощ. Никой не харесва намръщените хора. Сряда е добър ден за уреждането на въпроси, свързани с придвижването на документация. Бъдете внимателни за това къде полагате подписа си. В края на седмицата ще имате желание да се намесите в случай, който не ви засяга. Това може да отблъсне някои хора от вас, така че се въздържайте от подобни действия. През почивните дни се съберете с роднини. Това ще е най-ефективния начин за прекарване на времето за вас.

Седмичен хороскоп  Близнаци

Тази седмица ви е дадена, за да възстановите хармонията в душата, а и във всекидневието ви. Още в понеделник станете по-рано, направете си здравословна закуска и намерете няколко минути, за да се раздвижите преди да излезете. Вторник ще бъде един от най-натоварените ви дни, проявете максимално ниво хладнокръвие и самодисциплина. В сряда заложете на добрия тон, преговорите ще са успешни и ще може да се разберете по точки, за които не сте и подозирали. В четвъртък ви очаква промяна, а петък е ден за любов. През почивните дни бъдете

Седмичен хороскоп  Рак

През тази седмица бъдете подготвени за това, че плановете ви може да претърпят някои промени. Вероятно ще се касае само за забавяне, така че не бързайте да се отчайвате и да предприемате крайни мерки заради настроението ви. Нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. В сряда ще намерите отдушник и решение на главния въпрос, който ви тормози. Бъдете по-уверени в себе си, но и добронамерени.

Седмичен хороскоп  Лъв

Очаква ви сложна, но и интересна седмица. В търсене на най-доброто за развиване на бизнеса ви ще се спрете на иновативни идеи. Бъдете откривател и си позволете да мечтаете смело. Реализирайте обаче само това, за което имате възможности. Рискувате да изгубите търпение и да се заловите наведнъж с много неща. Това ще е голяма грешка, тъй като ще разпилеете енергия и средства. Изберете си за съветник ваш приятел, който има репутация на най-разумен и спестовен.

Седмичен хороскоп  Дева

През тази седмица заложете на уменията ви за комуникация. Ако силата ви е в това не пропускайте ден, в който да не участвате в преговори или срещи. Вашето участие ще е решаващо за изхода на нещата. Някои от вас е добре да опитат да включат повече творчество в дейността си. Освободете душата си и дайте воля на фантазията си. Това ще ви направи неотразими и търсени. Самотните представители на знака може да срещнат своята половинка по време на някое културно мероприятие, така че оказвайте покани за такива събития.

Седмичен хороскоп  Везни

Това е седмица, в която максимално трябва да се придържате към разума. Размишленията и мечтите оставете за по-натам. Здраво стъпили на земята няма да пропуснете невероятните възможности, които периодът ви дава в професионално развитие. Личните планове също е добре да изчакат. Сега се посветете основно на работата ви особено ако е свързана с технологии. Имате своите шансове за успех, но ще трябва да положите усилия в посока сътрудничество. Обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте симптоми, които ви тревожат прекалено често.

Седмичен хороскоп  Скорпион

През тази седмица ще сте в светлината на прожекторите. Бъдете сигурни, че дори и мислите ви ще може да бъдат отгатнати. Не се мислете за нещо повече от другите, точно това може да ви провали дори там, където нямате конкуренция. Сряда и петък да добри дни за запознанства, които да ви помогнат в затвърждаването на позицията ви.

Седмичен хороскоп  Стрелец

През тази седмица ще ви се наложи да запретнете ръкави. Не, никой няма да може да свърши цялата работа вместо вас. Най-добре не разчитайте и на чужда помощ. Най-качествено може да свършите работата си ако я изпълните сами. Животът не е толкова жесток, но сега ще се наложи да се борите сами. Хубавото е, че и на това му се вижда края, но подходете отговорно.

Седмичен хороскоп  Козирог

Това е седмица, в която ще имате възможността да се придвижите напред. Най-голямата ви задача ще бъде да определите правилната посока. Предлагат ви се много варианти. Не се впускайте в най-лесния от тях. Печалбата ще е примамлива, но и много бързо ще се изпари. Сега е време за вложения, а те никога не са евтини и лесни. Поискайте подкрепа от половинката си. Обяснете как се чувствате и с тази помощ ще може да преместите планини.

Седмичен хороскоп  Водолей

Рационалността и умението ви да балансираността да контролирате емоциите си ще бъдат ваш първи помощник през настъпващата седмица. Чувствата са хубаво нещо, но понякога вредят и то прекалено. Не се страхувайте, че ще станете бездушни. Имате прекалено много приятели, които ще ви сигнализират навреме ако се самозабравите.

Седмичен хороскоп  Риби

Очаква ви период, в който ще се чудите по кой път да поемете. Истината е, че която и пътека да изберете ще сте печеливши. В пълното си право сте да поискате това, което искате. Не се подавайте на шантаж. Истината е, че каквото и да направите ще имате полза, но имате шанса да спечелите на всички фронтове. Оставете страховете си настрана и действайте смело. Изписвайте колебанията си на хартия. Така ще се отърсите от тревожността.

 

Източник: За жената