Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур разбира за чувствата на Елмаз към...

Днес в Сега и завинаги: Нур разбира за чувствата на Елмаз към Ийт, а Иджлял бие една дама от ревност

164

Вижте какво ще се случи днес (7-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Карат Елмаз в болницата. Цялото семейство се чуди какво става.

Нур научава, че братовчедка ѝ се е опитала да се самоубие. Нур се информира за състоянието на Елмаз от Емин. Съобщава каквото знае на Ийт. Богатото семейство отива на благотворителния търг.

Иджлял се появява в хола облечена много красиво. Фърат е възхитен и ѝ прави комплимент. Назан казва пред всички, че продължава да ревнува съпруга си от Елмаз. Ийт я убеждава, че Джахит не е при любовницата си. На приема папараците снимат Ийт и Иджлял като семейство. Журналистите започват да задават въпроси на Иджлял, а богатите дами ги коментират. Мерт спи, а Нур му говори за своето бебе. После звъни на леля си, за да ѝ предложи помощта си.

Фърат настоява двамата да си поговорят. На Нур ѝ прилошава и побягва. Фърат я кани да излязат навън и да поговорят. Слугинята подслушва какво си говорят двамата, за да докладва на Иджлял. Нур се съгласява да говори с брата на Ийт. На търга Иджлял ревнува мъжа си от неговата съседка. Фърат предлага работа на Нур. На търга Иджлял и русата красавица, седяща до Ийт, наддaват за колата, предоставена на фондацията от Ийт. Тя печели битката и купува дарената от мъжа ѝ кола. Фърат предлага Нур отново да се снима в реклама. Момичето отказва категорично. Става от масата и отива да си ляга. Фърат я репликира, че в това семейство няма да изживее истинската си любов.. Иджлял продължава да ревнува. Русата дама отива да се запознае с Ийт. Иджлял веднага се присъединява към тях и полива дамата с шампанско.

После отвежда жената в тоалетната и я хваща за косата. В това време влиза Назан. В ръцете на Иджлял остава перуката на жената. Нур продължава да отблъсква Фърат, като му казва, че не му дължи  обяснения. В това време Ийт се обажда и я търси по домашния телефон. Тя не може да говори с него и му отговаря уклончиво. Фърат потвърждава съмненията си за тяхната връзка. Джахит се напива в една кръчма много самотен. Нур решава да каже на Ийт за бременността си. Двамата се срещат в зимната градина след благотворителния търг. Ийт казва на Нур, че не ѝ е простил, защото е позирала за тези снимки. Иджлял разказва как е оскубала блондинката на търга. Фърат отговаря, че е разбрал за нейната любов към съпруга си. Джахит се прибира много пиян.  Ийт пита какво иска да му каже Нур. Тя отговаря, че заради лошото му отношение не може да говори с него. Джахит крещи. Ийт отива да провери какво става. Вижда брат си в това състояние. Назан веднага се развиква на мъжа си. Ийт го извежда навън. Джахит казва на брат си, че той е неговият проблем, защото живее в сянката на Ийт Козан. Докато двамата разговарят Нур се приближава към тях. Джахит казва, че е разбрал за любовта на Елмаз. Нур не може да приеме чутото. Ийт се връща при нея. Тя го упреква, че нищо не й е казал. Ийт заявява, че това не е за казване. Нур отговаря, че той не заслужава това, за което е искала да говори с него и се прибира ядосана в стаята си. Айтюл сънува кошмар, че дъщеря ѝ е умряла. Тогава решава да не позволи детето на Нур да се роди./За жената