Начало КЛЮКАРНИК Ето как Брад Пит коментира новата връзка на Анджелина Джоли

Ето как Брад Пит коментира новата връзка на Анджелина Джоли

165
Сподели

Отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит напомнят на завладяваща многосерийна мелодрама, която няма край. Актьорите бяха смятани за идеалната двойка, докато преди година не обявиха, че ще се развеждат.

Връзката им започна толкова страстно и се превърна в мила семейна идилия. Едва ли имаше човек, който да не е изпитвал възхищение към голямото семейство Бранджелина.

Именно порази тази причина новината за раздялата на актьорите хвърли всички в ступор. В медиите продължава да се появява противоречиви новини за отношенията между двамата актьори: те или тъгуват по отминалото време, или се ненавиждат. Тайнствени източници разпространяват информация за брака им, в който освен секс не е имало нищо повече.

Едно е ясно със сигурност: Бранджелина вече я няма! Наскоро медиите разпространиха информация, че Брад Пит се среща с 21-годишната актриса Ела Пърнел, която удивително много прилича на младата Джоли. Анджелина също не изостава и вече може да се похвали с ново гадже – 40-годишен бизнесмен.

 

Първоначално звездата криела много усърдно новия си приятел. За новия мъж в живота й не знаели нито Брад Пит, нито многобройните й деца. И въпреки че все още е омъжена за актьора, холивудската красавица планирала много скоро отново да мине под венчило. Тържеството щяло да бъде много скромно и на него ще присъстват само най-близките й хора.    Оказва се, че Пит познава новия избраник на бившата си половинка. Актьорът обаче смята, че нещата между двамата няма да се получат.

„Брад се съмнява, че Анджелина изобщо някога ще бъде щастлива в брака. Той е уверен, че в света няма мъж, който би й подхождал. И това е така, защото тя не може да прави компромиси. А това, според него, е най-важното в брака”, твърди източник.   Той добавя, че Пит е опитал да направи всичко за актрисата и останал много разочарован, че усилията му отишли напразно.

„Анджелина е много взискателна към мъжа до себе си. В същото време тя е отдадена само на работата и децата си и често не й стигат сили, за да създаде здрави отношения. Брад е уверен, че тя никога няма да се промени”, добавя той. /За жената