Начало ЗДРАВЕ Смесете меда с тази съставка и спасете тялото си от вируси и...

Смесете меда с тази съставка и спасете тялото си от вируси и бактерии

101

Започването на деня с чаена лъжичка мед винаги е било сред средствата за укрепване на имунитета , но ако медът го смесите с масло от черни семена ( масло от черен кимион ), можете допълнително да защитите организма от бактерии и вируси.

Черните семена се използват в традиционната медицина в Индия и Северна Африка. Наричат ги подправката с хиляди лечебни свойства, които лекуват всичко освен смъртта. Този подправка бе открита неотдавна от лекарите по алтернативна медицина, имунологичните специалисти и фармацевтите.

Когато смесвате черни семена с мед, ще получите балсам за тялото, който е полезен за укрепване на имунната система и е добър за лечение на много заболявания.

Това лекарство намалява повишеното кръвно налягане и по този начин допринася за здравословното функциониране на сърдечно-съдовата система. То допринася за здравето на белите дробове и на горните дихателни пътища и се оказва полезно за лечение на асма и бронхит.

Можете също така да лекувате акне, коремни болки, целулит, настинки, болки в ставите.

Можете лесно да подготвите сместа. Достатъчно е да разбъркате семената с мед. Препоръчва се да се консумират една до две малки супени лъжици всяка сутрин на празен стомах или преди закуска с дървена или пластмасова лъжица. Ако сместа е силна, тогава можете да я преимате с топъл чай.