Начало ЗДРАВЕ Главата ми не го побира! Тези две неща буквално ме стопиха за...

Главата ми не го побира! Тези две неща буквално ме стопиха за 2 седмици! Приятелките мислят, че ги лъжа.

216
Сподели

Вредната храна, грешният режим, липсата на физическа активност неминуемо довеждат до увеличаване на подкожната мастна тъкан. Това ни изпълва не само с комплекси по отношение на външния вид, но и причинява значителни щети на здравето.

Без съмнение, здравословната загуба на тегло – това е дълъг процес, който изисква правилно балансирана диета и редовни физически упражнения…

дебелана

Но ние ще ви помогнем с една малка хитринка – домашен лек за загуба на тегло.

Как да отслабна за две седмици СЪСТАВКИ: 200 мл ябълков оцет 3 сушени смокинисмокиниПРИГОТВЯНЕ: Набодете с клечка за зъби сушените смокини и ги поставете в херметически затворен съд. Залейте ги с ябълковия оцет и ги оставете да покиснат вътре за през нощта. На следващия ден отцедете смокините от течността и ги изяжте, а вечерта добавете в останалия оцет 3 нови плода.

Това количество оцет трябва да бъде достатъчно за една седмица. На 8-ия ден пригответе прясна партида от лекарството с нови 200 мл оцет. Лечението продължава по горната схема още 7 дни.

Това простичко средство не само ще ускори обмяната на веществата и ще пречисти тялото ви, но също така ще ви снамди с необходимите витамини, защото ползата от смокините е всеизвестна!

 

Източник: За жената