Начало КЛЮКАРНИК И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ! ХИТОВА ФОЛКПЕВИЦА ДЪРПА СКЪПИ ТЕЛЕФОНИ ОТ РЪЦЕТЕ НА КЛИЕНТИ...

И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ! ХИТОВА ФОЛКПЕВИЦА ДЪРПА СКЪПИ ТЕЛЕФОНИ ОТ РЪЦЕТЕ НА КЛИЕНТИ НА ДИСКОТЕКА!

82
Сподели

Лорена тараши телефона на своя почитателка!

Новата поп фолк певица Лорена сви скъп телефон на купонясващо момиче. Това се случи в клуба на колегата й Константин. Изпълнителката обясни, че са дошли да се веселят и да се видят с приятели, а не да си ровят в телефоните.

Но въпросното момиче нея послуша и продължи да си пише с някого по телефонния си апарат. Това провокира младата изпълнителка да измъкне скъпото бижу от ръцете на ошашавеното момиче. Лорена не върна телефона по време на цялата песен.

Това принуди момичето да се качи на сцената и да помоли поп фолк дивата да й върне взетата вещ. Лорена обаче не го направи. И нямаше никакво намерение да й го върне. Същата вечер участие в клуба на Коцето имаше и Алисия.

В разгара на купона гаджето на Жоро Бирмата покани младата си колежка, за да се качи до нея на сцената. И за да изпълни няколко от нейните парчета. Защото Лорена бе в компанията на приятели.

Певицата Лорена е много щура на участия. Тя прави луди купони. Много добра приятелка е на Галена и на Десислава. Затова и „открадна“ телефона на тийнейджърката в типичен свой си стил. С това искаше да каже, че на место като това младите хора трябва да се научат да се забавляват, а не да гледат само телефоните си.

Постъпката й предизвика бурни овации от присъстващите в чалготеката. Но момичето не бе съгласно с „кражбата“ на телефона си.

„Младите хора не могат вече и да се веселят. Непрекъснато киснат пред компютрите си, щракат си по телефоните. не могат да се отпуснат, да се веселят, забравиха какво е това“, не спира да повтаря младата поп фолк дива пише разкрития.ком.

И се зарича винаги, когато види млад човек да се рови в телефона си, а не да купонясва ще прилага същата мярка, докато се научи на друго.