Начало КЛЮКАРНИК Няма да повярвате с коя певицa Криско е бил в любовна афера,...

Няма да повярвате с коя певицa Криско е бил в любовна афера, ти да видиш (снимки)

105
Сподели

Кристиян Тилев-Криско и Елица Тодорова, която представи България на „Евровизия“, са изживели интимна афера по

времето, в което талантливата певица се подвизаваше на сцената заедно с дуетната си и житейска половинка Стунджи.

 

 

За тази забежка на Елица се шушукаше под сурдинка из светските среди години наред. И докато рапърът от Габрово се подсмихваше лукаво, брюнетката се опита да стопира слуховете, като отрече интимни отношения с него.

„Лъжа е, че с Криско ни свързва нещо повече от съвместна работа.

Смешно е да се коментират такива твърдения. Нямаме интимна връзка, а само професионални отношения“, обясни нежната половинка от тандема Елица и Стунджи преди шест години, когато клюките бяха в своя пик. Елица успокои почитателите си, като обясни, че със Стоян Янкулов все още са партньори и в живота, а не само на сцената, въпреки нестихващите интриги около тях.

Тези думи на певицата обаче явно не са били искрени, тъй като Криско твърдо точно обратното в автобиографията си. В нея габровецът разкрива, че е имал връзка с Елица Тодорова. Гравитирайки известно време в нейната обрита, Кристиян завързал много познанства из шоу средите.

Отношенията му с Елица обаче нямало как да продължат в нещо повече, най-малкото заради разликата помежду им – Тодорова е с 10 години по-голяма от рапъра./За жената