Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял разбира, че Ийт е бил в...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял разбира, че Ийт е бил в същата болница с Нур, Айтюл настоява Ийт да изгони Фърат

82

Вижте какво ще се случи днес (9-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Мерт пита баща си дали му е сърдит, защото Нур е паднала за да го спаси. Момчето забелязва, че и Ийт плаче. Айтюл разказва на Фърат как Ийт се е развел с Иджлял и после, че се е оженил за Нур.

Старата забелязва как младежът е доволен от този развод, защото е влюбен в Иджлял. Фърат заявява на Айтюл, че е омъжила дъщеря си за мъж, който никога не я е обичал. Пита Фърат дали е готов да премахне Ийт, за да се добере до Иджлял. Той отговаря, че старата не го познава и че за него Ийт не е враг.

Айтюл смята, че Фърат мрази братовчед си.  Иджлял идва в съзнание. Айтюл отново се прави на загрижена. Иджлял се ядосва, че старата мърмори. После пита майка си как се е натровила. Айтюл не казва нищо. Една светска журналистка предлага да снимат семейство Козан за корицата на списание. Елмаз си стяга багажа. Хафизе също предлага да си заминат. Елмаз настоява родителите ѝ да останат в имението. Елмаз се надява, че докато родителите ѝ са тук, тя ще може да ги посещава и така няма да я забравят. Мерт си рисува, а Ийт си спомня думите на своята любима и разсъждава върху тях. Детето е нарисувало бавачката си, като негов спасител.  Ийт отива в стаята на Нур. Тя спи. Той я завива с много нежност. Започва да ѝ говори, питайки я защо. Взима от ръцете ѝ снимките на нероденото си дете. Ийт вдига скандал на Таяр, че е забравил стълбата опряна на дървото. Изписват Иджлял от болницата. Тя забелязва,че Фърат е в болницата. Иджлял пита майка си дали са казали на Ийт и се ядосва като разбира, че мъжът й не знае какво се е случило с нея. Хафизе моли Ийт да прости на Елмаз. Той я пита дали познава неговата справедливост. Хафизе продължава да го моли за снизходителност. В това време Иджлял се прибира. Разказва на Ийт какво ѝ се случило. Мерт носи портрет на Нур и разказва на майка си, че бавачката го е спасила. Иджлял разбира, че двете с Нур са били в една болница, но Ийт е бил при бавачката, а не до нея. Иджлял пита как е бебето на Нур. Ийт се прави на изненадан.  Мерт вижда, че Нур спи и тихо оставя до главата ѝ рисунката си. Иджлял влиза, но детето я предупреждава, че Нур спи. Иджлял я събужда. Нур й казва, че е загубила детето. Иджлял отново се опитва да разбере кой е бащата на детето. Айтюл подслушва. Ийт също се приближава. Иджлял се опитва да успокои Нур.  Айтюл разказва, че Нур не е искала да му каже. Ийт се съмнява, че леля му може би е искала да навреди на бебето му. Айтюл съобщава, че Фърат е научил истината. Иджлял говори с Фърат. Той отговаря, че я гледа със съжаление. Иджлял се ядосва. Държи му сметка защо я съжалява. Айтюл настоява Ийт да изгони Фърат. После му казва, че разбира болката му и ако детето му е щяло да се роди, то старата е щяла да го обича. В това време Иджлял влиза в стаята. Айтюл отговаря, че се е скарала с племенника си. Джахит става от сън. Пита брат си защо е тъжен. Ийт му казва, че е загубил нероденото си дете. После разказва на Джахит какво е станало. Ийт казва, че не може да подаде ръка на любимата си, защото тя е скрила от него, че е бременна. Елмаз си тръгва. Джахит я вижда и пита брат си дали тя наистина си заминава. Нур продължава да скърби и търси снимките. Айтюл я вижда. Казва на момичето, че Ийт е взел двете снимки, но тя ги е разделила, за да има по една за двамата. Нур се ядосва и гони Айтюл от стаята…

 

Източник: За жената