Начало КЛЮКАРНИК Ивайла и Божидара Бакалова са истински копия на баща си. Ето на...

Ивайла и Божидара Бакалова са истински копия на баща си. Ето на кой са се метнали (снимка)

52
Сподели

Бащата на Ивайла и Божидара Бакалови се е поболял тежко. Д-р Божидар Бакалов, с когото двете близначки никога не са били близки, не е никак добре със здравето, но дъщерите му не са до него в трудния момент.

Бившият гръден хирург и ученик на д-р Александър Чирков, който продължително живя и работи в САЩ, от години е в родната Варна.

Американският гражданин от български произход бе депортиран в България, след като излежа присъда от три години затвор по обвинение за ръководител на организация за сключване на фиктивни бракове между граждани на Съединените щати и чужденци. Бакалов се забърка още в купища неприятности по време на престоя си отвъд океана, като всичко рефлектира върху здравословното му състояние.

След завръщането си в Морската столица Бакалов работил известно време като лекар в спешен кабинет във Варненската курортна поликлиника, но заради влошеното си здраве преустановил практиката си.

Близначките Бакалови и баща им години наред воюваха помежду си, обвинявайки се във всевъзможни грехове. Напрежението ескалираше всеки път, когато някоя от двете сестри излиза на преден план в медиите покрай участието си в някои от риалити форматите. Извадиха се купища кирливи ризи покрай „Къртицата“, в която Ивайла счупи крака си, а и преди това, когато и двете минаха пред „ВИП Брадър“.

Тези дни се появи сигнал, че след дългогодишната вражда близначките Бакалови са простили на баща си. „Изпитвам само любов, приемане и прошка. Знам, че е във Варна и не е добре със здравето. Решила съм, като ми остане време, да отида да го видя и да му помогна с каквото мога, тъй като не работи и сигурно има нужда от средства“, сподели Божидара.

Сестра й Ивайла, която от години живее в лъскав Дубай, наскоро се е завърнала от емирството, но вместо да отседни в София, както прави обичайно, е изкарала няколко дни във Варна, издават пред ПИК запознати. Най-вероятно причината за изненадващата й поява в родния град е била срещата с болния й баща./За жената