Начало КЛЮКАРНИК Откъде тръгнаха фолкпевиците и какви бяха преди славата и парите

Откъде тръгнаха фолкпевиците и какви бяха преди славата и парите

53

Преди да се прочуят звездите не са работили толкова престижни професии и са се возили с градския транспорт. Ярък пример за това е Слави Трифонов, който преди да изпее „Едно ферари с цвят червен“ е продавал мартеници в подлеза на ЦУМ, припомня Галерия.

Студентът от консерваторията ходел със скъсани обувки и заработвал по 100 лева от Пижо и Пенда.Алисия пък изкарвала прехраната си като продавачка в магазин за хранителни стоки.

Родителите й имали магазинче в кв.“Дружба“ и Ася често ги отменяла. Когато Виктор Касъмов открил таланта на Алисия, тя грабнала микрофона и се отървала от досадното мъкнене на пакети със захар и каси с бира.Камелия пък се трудила като лелка шест месеца в детска градина в Чипровци.

Там била по заместване и напуснала що титулярката се върнала, за жалост на бащите, които водели отрочетата си в градината.Иван Динев – Устата си докарвал допълнителни приходи като разносвач на списания, но това било в студентските години.Преслава пък 3 години е работила като шивачка на бельо за чуждестранни фирми.

Плащала и малко и тя тръгнала по заведенията на участие, където Милко Калайджиев я открил за Пайнер.Борис Дали е бил личен шофьор на кметицата на Бобов дол. Бил е и общински съветник в града от БСП.Малина работи като ветеринарка за кратко време, даже спасила тежко болен кон.

 

Източник: За жената