Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт обвинява Нур за загубата на бебето,...

Днес в Сега и завинаги: Ийт обвинява Нур за загубата на бебето, Ийт вдига скандал на Иджлял, а Айтюл започва да души Елмаз

73
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (10-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

След като получава снимката Нур гони Айтюл от стаята. Старата благодари на момичето за това, че е спасила Мерт. Джахит казва на Ийт, че двамата с Елмаз са виновни, но моли брат си да прости на Елмаз заради майка й.

Ийт казва на Елмаз, че не й прощава, но заради майка ѝ я оставя да живее в пристройката. Заявява, че тя повече не съществува за него. Забранява на Елмаз да работи във фирмата и да пристъпя прага на голямата къща. Предупреждава я, че ако още веднъж навреди на семейството му, няма да се съобразява с никой и ще я накаже строго. Назан разказва на Айтюл и Иджлял за предложението на журналистката да снимат семейството за корицата на списанието. Айтюл е категорично против.

Назан обаче вади хиляди доводи, за да не откажат предложението. Иджлял се съгласява. Айтюл казва, че Ийт не е допуснал никакви медии до семейството си и че няма да се съгласи. Иджлял отговаря, че ще убеди съпруга си. Фърат организира рекламната кампания на фирмата на братовчед си. Колегите му предлагат фотомодел, но той я отхвърля. Заявява им, че ще подсигури момичето за рекламно лице. Нур казва на леля си, че не иска да говорят за Елмаз. Хафизе се разочарова още повече. Айтюл казва на Хафизе, че има няколко дни отпуск. Тогава прислужницата казва, че Ийт не е позволил да си тръгне. Айтюл разбира, че Елмаз има забрана да влиза в голямата къща. Фърат среща Елмаз. Казва ѝ, че ѝ предлага работа.  Еламз отива да се види с Айтюл. Старата я хваща и започва да я души. Обещава на момичето, че ще я накаже и я блъска. Ийт разказва как се е влюбил в Нур и че бракът им с Иджлял е бил грешка. Той се надява Иджлял да оздравее и да говорят. Фърат казва, че Нур не му е казала. Ийт отговаря, че братовчед му е разбрал най-голямата му тайна и въпреки всичко не иска да коментират Нур. Елмаз казва на Айтюл, че има все още интерес от нея. Старата отговаря, че наистина е така и когато й потрябва ще я извика да свърши работата. Нур отива в стаята на Мерт. Детето спи, а тя обяснява как е загубила бебето си и че няма да прави разлика между тях. Кълне се, че ако още веднъж Мерт изпадне в подобна ситуация, пак ще го му спази живота. Ийт чува думите на Нур. Излиза в градината. Нур отива при него и го моли да говори с нея. Той я упреква, че не му е казала заради гордостта си. Пита я какво ѝ е направил, за да не разбере, че ще имат бебе. Ийт отново се държи строго. Нур му казва отново, че е безмилостен. Ийт й съобщава, че заминава по бизнес. После пита Нур дали, ако е знаел, че е бременна е щял да позволи да се случи всичко. Момичето разбира, че той я обвинява за загубата на детето си. Иджлял научава, че Ийт заминава в командировка в Германия. Тогава тя му казва, че те тримата с Мерт ще позират за корицата на списание. Ийт побеснява и вдига скандал на Иджлял. Тя се опитва да го убеди, че е искала да му направи изненада. В края на краищата той приема. Когато двамата слизат, Нур ги забелязва. Журналистите започват да ги снимат като щастливо семейство. Фотографът казва на Нур да се отдръпне. Ийт се усеща и с Иджлял тактично се оттеглят в хола, където продължават със снимките. Джахит се извинява на Нур. Фърат отказва да се присъедини към щастливото семейство. Пита Нур дали не е почувствала нещо, виждайки тази идилия. Фърат настоява тя да му стане модел. Нур отново му отказва категорично. Ийт напуска снимките по време на интервюто. Фърат провокира Нур…

 

Източник: За жената