Начало КЛЮКАРНИК Раздор се вихри във „Фермата“

Раздор се вихри във „Фермата“

48

Драмата заради заговора на Сивия кардинал на фермата и нейната приятелка продължава с пълна сила.

Италианката Франческа беше призована на дуел от Дарина, което й отвори очите дали близостта й с Елена е била искрена или част от стратегията на дресьорката на кучета да се домогне до финала и 100-те хиляди лева награда.

Преди дни
Елена вкара Франческа в плана си за оцеляване още две седмици във „Фермата“ – Франческа отива ратай с Гинчев и го наговаря да я направи фермер на седмицата, ако отпадне.

А следващата седмица схемата с пращането на приятелка за ратай, но не и на дуел, пак действа и така нито една от двете не отпада от шоуто. След като бяха хванати обаче, продукцията смени правилата така, че дуелът тази седмица да е женски, а паникьосаната Елена постави приятелката си в риск като не я прати за ратай и така я направи най-сигурният втори дуелист.

Тази вечер юристката Дарина обясни, че избира италианката точно заради схемата и че виновна за това е Елена.
А останалите фермери я подкрепиха и дори стигнаха по-далеч, като обвиниха дресьорката, че всяка близка до нея жена изгаря заради схемите й и вероятно това не е случайно. „Досега й вярвах, защото съм идиот, но вече не.

Тя не ме гледаше в очите и опита да ме изкара виновна, че е искала да угоди на приятел като ме прати ратай, а не защото е имала схема“, ядоса се италианката и допълни, че Елена е объркан човек. След това дори я посъветва да се прегледа при психолог, какъвто помогнал и на нея преди време.
„От този момент Елена вече е просто играч във фермата за мен“, категорична беше Франческа, а дори сълзите и оправданията на Елена не я омилостивиха. В неделя Франческа ще се бори да остане във „Фермата“ с Дарина, която се оказа скрита лимонка и елиминира доста добре подготвената Божидара Бакалова на дуел./За жената