Начало ВЕСТИ Трябваше сестрите да го повдигнат от инвалидната количка, за да поиска ръката...

Трябваше сестрите да го повдигнат от инвалидната количка, за да поиска ръката ѝ, а след тежката диагноза се случи чудо!

57

Лекарите дълго време не могли да поставят диагноза на мъжа, на който краката отказали и изпитвал жестоки болки в гърба. За това, че той може да е болен, 23-годишният Джек Кейн разбрал само преди няколко месеца.

Лекарите предположили, че той може да има тумор в гръбнака, който да е причината за рязкото влошаване на здравето му:

Джек не можел да ходи, страдал от болки в гърба и изтръпвания в краката. Мъжът обиколил дузина лекари, които му поставяли тотално различни диагнози, започвайки от прищипан нерв и приключвайки с психическо заболяване. Една сутрин обаче той открил, че въобще не може да се движи.  След всевъзможни изследвания и анализи на гръбнака на Джек бил открит раков тумор и му било съобщено, че му остават само няколко седмици живот. След това юношата със сълзи на очите помолил медицинските сестри да го вдигнат от инвалидната количка.

 

По този начин той паднал на едно коляно и предложил брак на своята любима Ема Кларк. Само след осем дни двойката, която била заедно вече три години, вдигнала сватба в болницата на Университета Джеймс Кук.

 

„Винаги съм искал да се оженя за нея – познаваме се почти десет години и сме заедно вече три години. Още от първата среща знаех, че искам да прекарам остатъка от живота си с нея. Така, че майка ми донесе пръстена, медицинските сестри ме поставиха на едно коляно и аз го направих“, разказва Джек.    Докато семейството се готвило за сватбата, на Джек направили биопсия, която показала, че туморът се свива. В края на краищата се оказало, че това въобще не е онкологично заболяване.

Влюбените обаче решили да не отменят сватбата и обявили добрата новина по време на церемонията.  Джек имал рядко неврологично заболяване, което се нарича оптикомиелит. В момента той продължава да се лекува в болницата. По думите му, той много иска отново да може да ходи, защото, все пак, сега той има семейство и прекрасна жена, които го обичат.

 

Източник: За жената