Начало ВЕСТИ Семейството на Шумахер очаква чудо: Той изпраща сигнали от далечния си свят

Семейството на Шумахер очаква чудо: Той изпраща сигнали от далечния си свят

149

Съпругата Корина и децата Мик и Джина се надяват на чудо, а някои близки източници на семейството разкриват, се държи  добре и така дава оптимизъм за бъдещето.

Седемкратният световен шампион и след мнозина най-добрият пилот в Формула 1 на всички времена, 48-годишният Михаел Шумахер, който вече четири години е в кома, след като получи трагичен удар по време на ски във френския Марибел през 2013.

През това време на невъобразимо затруднение семейството му не губи надежда, че Михаел може един ден да се върне. Съпругата Корина и децата Мик и Джина се надяват на чудо, а някои близки източници до семейството разкриват, че тялото му добре се държи и така дава оптимизъм за бъдещето.

Според писането на немското списание Брюнет семейството на Шуми вярва, че „изпраща сигнали от собствения си далечен свят“, което допълнително дава надежда.

След катастрофата през 2015 г. съпругата Корина изразходва 15 млн.

евро за изграждането на медицински център близо до къщата. За Михаел се грижат 24 часа, което, разбира се, струва скъпо.

Въпреки че Шумахер спечели 700 млн. Евро в кариерата си, семейството му продаде къщата в Норвегия и частен самолет, за да плати за лечението.