Начало КЛЮКАРНИК Мария разкри сензационна новина за личния си живот

Мария разкри сензационна новина за личния си живот

259

За никого не е тайна, че Мария е сред най-актуалните попфолк имена, а с участието си в последния сезон на „ВИП брадър“ вдигна още повече акциите си. Красавицата се превърна в най-коментираната звезда в Къщата а вчера съобщи сензационна новина за личния си живот.

Спечели си още повече почитатели, които останаха приятно изненадани от нейния характер. В Къщата на Големия брат тя не се притесни да отстоява позициите, макар това да й навлече скандали с Енджи Касабие , Миглена Каканашева , Сашка Васева и шеф Петров .

Мария показа, че държи на себе си и своите позиции. Тя се съгласи да даде първото си печатно интервю след края на „Брадъра” именно за „ШОУ“.

 

– Мария, доволна ли си от своето участие във „ВИП брадър“? Успяхме ли да те видим такава, каквато си в живота?

– Да, успяхте да ме видите точно такава, каквато съм. Повече от доволна съм, защото открих толкова много приятели, които се надявам да запазя за дълго време в живота си. Забравила е миналото си с милионерския наследник – Показа характер и позиция, което липсваше при повечето ти съквартиранти. Имаше ли колебания дали да отстояваш мнението си, макар това да води до конфликти?

 

– Не обичам конфликтите, но имаше моменти, в които трябваше да защитавам моите ценности и всичко, в което вярвам. За останалите съквартиранти не бих могла да коментирам. В Къщата е различно, човек е толкова сензитивен, че би могъл да се форстрира от ситуации, които в живота просто подминава.

– Смяташ ли да заведеш дело срещу шеф Петров и Мегз, които си позволиха да те обиждат в национален ефир?

– Простила съм и винаги го правя, когато след обидата идва извинение и желание за промяна. Не бих завела дело срещу тях.

– В Къщата влезе като приятелка с Мегз и Енджи Касабие, но и с двете си развали отношенията. Защо?

– Не съм си развалила нищо с никого. Винаги изчаквам до третия път, в който някой да си позволи да ме обиди или нарани. Причината е, че веднъж-два пъти може да бъде по погрешка, немарливост в общуването. Но вече случи ли се за трети път, говорим за чиста обида. А за приятелство е силно да говорим, по-скоро познати. Такива сме.  Във „ВИП брадър“

 

– За зрителите остана загадка хладното отношение на Сашка Васева към теб…?

– Мисля, че не е нещо тенденциозно. Тя не може да намери себе си и своето място. В един момент иска да се дистанцира от жанра и персоните в него, а в следващия се категоризира като едно от първите имена в него. Не знам… Да е жива и здрава (усмихва се).

 

– Има ли дами и кавалери в Къщата? Кои са те?

– Има, да! Ваня Щерева за мен е истинска дама в целия смисъл на определението. От мъжка страна бих посочила Тото и Цуни.

– Любопитните зрители очакваха от теб да разкриеш пикантни подробности от личния си живот. Ти обаче подходи дипломатически и открехна съвсем малко вратата на отношенията с втория ти съпруг…

– Не ми е тема на разговор в живота, нито пък в Къщата. Нямам какво интересно да кажа за него. Отдавна съм приключила и не е редно.

 

– Раздялата ли е най-тежкият период в живота ти?

– Раздялата не, по-скоро последиците от това мое решение. Но и това е преодолимо, така че всеки по пътя си…

 

– Смяташ ли, че тази любов ти навлече повече негативи, отколкото позитиви?

– Не си правя подобни заключения. След тази раздяла се радвам на истинско щастие в моя живот. Всяко нещо си е за времето.  Дъщеря й Марая е най-голямото й щастие

 

– По всичко личи, че си всеотдайна майка, готова на всичко за детето си. Марая ли е най-голямата опора в живота ти и какво каза за участието ти в риалити формата?

– Марая е всичко за мен. Винаги подкрепя моите решения, доколкото ги разбира. Докато бях в Къщата, тя имаше едни вълшебни седмици с баща си, братчето си и кака Никол. Така че аз бях много спокойна за нея.

 

– Каква е формулата толкова години да си сред топимената в попфолка, да си винаги актуална за времето и настроенията на хората?

– Когато всичко това, което си имал, търпи развитие, когато инвестираш в себе си, в клипове и песни, няма как да не си конкурентен. Но това да бъдеш любимец и да те обичат – не може да се манипулира. Затова казват, че в тази професия за да бъдеш голям, трябва да накараш хората да те обикнат.

 

– Как се работи с Криско? Вече две песни имаш от него, а знаем, че той не гледа с добро око на твоя бранш?

– Криско е изключителен музикант, певец и професионалист. Винаги съм го харесвала и ето, че вече работим заедно. Мисля, че е взаимен успехът на общите ни проекти. Ще продължаваме да работим в бъдеще.

 

– Обикновено всички фолкпевици са слагани под общ знаменател. Това наранявало ли те е по някакъв начин и самата ти разграничаваш ли се от кюпа?

– Не се дистанцирам, подкрепям всеки в успеха и старанието си да бъде различен. Има левел, който фенове и критици на нашата музика поставят, така че нека те определят кой къде се е позиционирал.

 

Източник: За жената