Начало КЛЮКАРНИК МИСТЕРИЯТА Е РАЗГАДАНА! ВИЖТЕ САМО КОИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛЯ ТОТО! ТА...

МИСТЕРИЯТА Е РАЗГАДАНА! ВИЖТЕ САМО КОИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛЯ ТОТО! ТА ТОВА СА САМИТЕ

2878
Сподели

Мистерията покрай родителите на Тото е разгадана

На финала на „ВИП Брадър“ победителят Тото беше посрещнат от шумна агитка. Освен приятелите и колегата му Лъчо, на излизане от Къщата го очакваше и неговата майка Ани Дамянова.

Развълнуваните съквартиранти буквално го вдигнаха на ръце и обиколиха с него огромната сцена.

Най-щастлива от всички беше майката на Йонислав.  Врачанката дълги години се е изявявала в телевизията ТВ Враца и местен информационен сайт, пише Бuл нюз.

След напускането на родната Враца, майката на Тото се захванала с издаването на списание за строителство, добре познато на столичани.

Бащата на брадъра Венцислав е ангажиран в сферата на ресторантьорството. Той работи като главен готвач на ресторант „Тракийска принцеса“.

Победата на Тото разбуни духовете. Вчера Мегз хвърли бомбата, че той системно е нарушавал правилата в Къщата. Дизайнерката разкри, че той е използвал участията си, за да се среща с близките си и да изгради своя стратегия.

Миглена Каканашева определи поведението му като недостойно и допълни, че той дава лош пример на младото поколение.

Заради разкритията, които направи за Тото, тя си навлече гнева на Гала и коментаторите в предаването й. Маги Сидерова скочи на Мегз, заявявайки че тя просто изпитва ревност за това, че не е станала първа и е била изместена от Тото.

Мегз веднага я контрира заявявайки, че това е било невъзможно да се случи, тъй като рапърът е изключително талантлив. Но все пак не изглежда никак убедително на първото място.

Гала също не остана длъжна на дизайнерката и я заподозря в заговор. Тв водещата заяви, че думите, които майката на Мегз казваше по време на всеки един телефонен разговор, не е изключено да са били част от стратегия. Половинката на Стефан заяви, че няма как зрителите да са наясно с това, пише Блиц.