Начало КЛЮКАРНИК ВСИЧКИ ШУШУКАХА, НО СВЕТЛАНА НАЙ-НАКРАЯ КАЗА ИСТИНАТА! МАРИЯ РАЗБИ ТЕЛЕВИЗОРА С ТОКЧЕ,...

ВСИЧКИ ШУШУКАХА, НО СВЕТЛАНА НАЙ-НАКРАЯ КАЗА ИСТИНАТА! МАРИЯ РАЗБИ ТЕЛЕВИЗОРА С ТОКЧЕ, БЛОНДИНКАТА…

53

Светлана Василева участва в поредния сезон на Биг Брадър

Снощи Светлана Василева прекрачи отново праха на звездната къща на Биг Брадър. Още с влизането си плеймейтката направи пикантно разкритие.

Тя ще е един от най-интересните участници в Big Brother Most Wanted заради пикантериите в личния й живот. Блондинката потвърди горещия слух, че има връзка с Християн Гущеров. Тя затвори устите на всички и едва вече някой се съмнява, че тя е жената до милионера.

Светлана Василева заяви гордо, че тя е жената до бившия на Мария. Плеймейтката допълни, че връзката с него я прави изключително щастлива и вече е постигнала всичко, за което някога е мечтала.

Тя заяви, че е изключително щастлива с Християн и за нищо друго не й пука. Горещата блондинка сподели, че през 2015 година, когато е участвала във ВИП Брадър е била просто едно дете. Но сега ще покаже една друга Светлана, която е много по-гореща, пише Блиц.

Връзката й с Християн Гущеров датира от това лято. Бившата на Гонзо не крие, че от самото начало живее с новия си любим под един покрив. Още в началото на връзката им, Христин я поканил да се премести в дома му.

Светлана Василева е категорична, че е открила любовта в негово лице. Наскоро тя дори заяви, че е готова за много по-сериозна крачка. Плеймейтката не крие, че е съгласна да роди дете на милионера и да стане негова законна съпруга.

Но за сватбата със сигурност ще трябва да почака, тъй като любимият й все още е законен съпруг на Мария. Пайнерката сподели във ВИП Брадър, че бракът й с него не е приключил.

Изпълнителката се оплака, че милионерът й е поставил ултиматум за развод. Той заявил, че се разведат едва след като тя изплати ипотеката на жилището, в което живее.