Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял се чуди дали да изгони бавачката,...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял се чуди дали да изгони бавачката, Елмаз и Нур започват да работят заедно

558
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (14-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур заявява на Ийт, че ще работи без да го пита. Джахит ѝ казва, че е прекалила. Иджлял чете новините в пресата за презентацията.

Назан казва, че ще трябва да си намерят нова бавачка. Айтюл се чуди как да угоди на двете. Казва, че Ийт сам си е вкарал автогол. Иджлял иска да говори с Нур. Айтюл казва, че ще се приберат след спа процедурите и тогава, ако иска Иджлял, може да освободи бавачката.

Фърат показва на Нур снимките от презентацията, публикувани в интернет. Предупреждава я, че в момента продължава да губи всичко. Докато налива вода на Мерт, тя се замисля дали иска такъв живот. Думите на Нур продължават да звучат в главата на Ийт. Иджлял настоява да се приберат в имението. Тя не може да търпи обсъжданията на вечерта и най-вече поведението на Ийт и манекенката.

Иджлял продължава да ревнува. Айтюл прави забележка на дъщеря си. Иджлял подозира Фърат за бащата на бебето на Нур. Елмаз продължава да завижда на братовчедка си. И тя се ядосва, че Нур и Ийт са заедно на снимките във вестниците. После дава пресата на брат си. Казва и на баща си за приключенията на братовчедка си, така че всички да видят снимките. Таяр вдига скандал на Хафизе за фриволното поведение на племенницата ѝ. Докато Мерт чака баща си да го закара на училище, Нур го успокоява. Детето казва на Ийт, че двамата с Нур са във вестниците. Таяр излиза на двора и отива да се разправя с Нур. Дори се опитва да удари момичето. Фърат се намесва. Предупреждава Таяр, че ще разкаже всичко на Ийт. Нур казва, че само Ийт и леля ѝ са важни, но докато съпругът ѝ се държи зле, тя няма да му прости. Елмаз отива при Нур, за да ѝ се подмазва. Таяр недоволства от снимките на племенницата си. Фърат предлага да откара момичето в агенцията. Елмаз започва да упреква братовчедка си. Фърат казва, че ще работи с Елмаз. Нур го пита какво цели. Той я моли да му се довери или да остави работата още днес. Нур решава, че няма да се даде на съпруга си. Колегите във фирмата продължават да клюкарстват, когато Ийт се появява и чете вестниците. Елмаз отново упреква момичето, че се е омъжила тайно. Нур ѝ отговаря, че повече няма да се занимава с нея и че ако се опита да ѝ прави номера, ще постави братовчедка си на място. Ийт съобщава на медиите, че жената от предната вечер не е лице на фирмата, а е била случайно избрана. Джахит мисли, че Нур нарочно прави това. Ийт му отговаря, че тя му прави напук. Джахит предупреждава брат си, че журналистите ще разберат рано или късно, че с Нур са семейство. Иджлял се чуди дали да изгони бавачката. После казва на майка си, че Ийт ще изгони Нур. Ийт споделя с брат си, че познава Нур като себе си. Тя прави всичко на инат. Ийт казва, че няма да прави нищо, за да не предизвиква жена си. В агенцията посрещат Нур добре. Елмаз продължава да се заяжда с братовчедка си. Фърат моли Нур двамата се качат в офиса, за да обсъдят какво ще прави тя в агенцията. Той съобщава на модела си, че Ийт е прекратил рекламния договор с фирмата. Нур се усмихва, защото е предизвикала реакция на мъжа си. Фърат плаща хонорара на момичето. Нур се шашка от сумата, но отказва да приеме чека с мотива, че не е спечелила толкова пари. Фърат отговаря, че не иска тя да работи безплатно. Момичето казва, че иска нормална заплата. Фърат отива на среща с Ийт. Нур отива да я снимат за портфолиото ѝ. Иджлял отива във фирмата при Ийт заедно с Айтюл. Фърат казва на братовчед си да си го изкара на него. Ийт му вдига скандал защо се е намесил в живота им. Пита Фърат какъв е неговият проблем. Иджлял уволнява двете си съпернички и клюкарки, които са служителки във фирмата. После влиза в кабинета на Ийт, като чува разправията между Фурат и братовчед му…

 

Източник: За жената