Начало КЛЮКАРНИК Известен британски гадател предрече страховити неща, които ще се стоварят върху Земята...

Известен британски гадател предрече страховити неща, които ще се стоварят върху Земята през 2018-а

63

Известният британски пророк Крейг Хамилтън-Паркър, предсказал с точност Брекзит, настоящия стопанин на Белия дом, трагедията в Лас Вегас и много други, проговори за събитията, които ни очакват през 2018 година.

Той предупреждава за екологична криза и природни катаклизми, които ще бъдат много по-ужасяващи от тези, връхлетели Земята през 2017 г. Много сериозни трагедии очакват Италия заради изригването на вулкана Везувий, САЩ и Австралия, където ще избухнат множество пожари, а Китай и Индия ще станат жертви на страшни наводнения. Земята ще се тресе толкова силно, че ще го усетят и там, където никога не е имало земетресения, пише esoreiter.ru.

Карибският басейн ще продължи да бъде „домакин” на силни урагани, а леденият шелф на Антарктида ще се образува гигантски разлом, което ще бъде старт на тоталното му разрушение. Ще се образуват многобройни айсберги и ще затрудни корабоплаването в южните морета, да не говорим за много по-сериозни последствия.

В политическия живот също ще „горят пожари и бушуват урагани”. Ще бъде предприет опит за сваляне на Доналд Тръмп, неуспешен все още. За това пък народът на Северна Корея ще успее да свали своя диктатор Ким Чен Ун. В света може да се разрази пандемия от страшен грип, най-вероятно заради използване на биологично оръжие.

Терористите, на свой ред, ще направят опит да използват химическо оръжие в страни от Западна Европа с помощта на безпилотни самолети. Русия и Китай ще създадат мощен икономически и военен съюз срещу САЩ, заради който последните ще загубят търговията с Изтока, което ще предизвика икономическия крах на великата държава.

Като цяло 2018 г. ще е проблемна за цялата световна икономика.
„Известно е, че трудностите обединяват добрите хора и разединяват лошите. Така че всички изпитания, които ни чакат, са само за добро”, коментира Хамилтън-Паркър.