Начало ВЕСТИ Нелепа смърт! Красивата Натали писа на майка си в WhatsApp, че й...

Нелепа смърт! Красивата Натали писа на майка си в WhatsApp, че й е лошо. Откриха я мъртва с приятелка в хостел в Камбоджа (СНИМКИ)

28
Сподели

Млада британска туристка, която писа по Whatsapp на майка си, за да й каже, че е имала хранително отравяне, бе открита мъртва. 22-годишна Натали Сеймър и приятелката й Аби Амизола, от Канада, бяха намерени мъртви в хостел в Камбоджа, пише Mirror.

Смята се, че момичетата са взели лекарство без рецепта, след като са се разболели. Те бяха открити от персонала на хостела и полицията в момента разследва случая.

Майката на Натали, Уенди Боулър, на 60 години, която последно е говорила с дъщеря си в Whatsapp, каза, че момичето страда от хранително отравяне.
Тя добави: „Дъщеря ми ми каза, че не е добре и каза, че може да си купи и приеме някакво лекарство, за да я накара да се чувства по-добре.

От персонала на хостела редовно се качвали при момичетата, но им казали, че е най-добре да потърсят медицинска помощ. Все пак Натали и Аби решили да поспят, за да видят дали ще им мине. В крайна сметка обаче те не са събудили повече.
Натали излетяла от Обединеното кралство миналата седмица при Аби, която срещнала миналата година в Бали. Момичето не знаело кога ще иска да се върне вкъщи и си купила еднопосочен билет без фиксирани планове.

В момента се извършват съдебни прегледи за установяване на причина за смърт. На снимките, издадени от полицията, се виждат лекарства на пода в стаята, където са умрели.Превод и редакция: БЛИЦ