Начало КЛЮКАРНИК Плевнелиев проговори в ефир и разкри: Разведох се окончателно! Да, заедно сме...

Плевнелиев проговори в ефир и разкри: Разведох се окончателно! Да, заедно сме с Деси Банова

19
Сподели

Да, заедно сме с Деси Банова . Това сензационно признание направи пред Би Ти Ви президентът на България в периода 2012-2017 година Росен Плевнелиев .

„Всички в България знаят много добре, че живях разделено дълго време с вече бившата ми съпруга Юлияна .

Ние се разведохме по взаимно съгласие, но процедурата беше доста дълга“, разкри Плевнелиев, предаде Пик.

„Прогнозата за времето в моя живот е слънчева. Отскоро сме заедно с Деси Банова, но ние се радваме на една много хармонична връзка. Дай Боже, да живеем дълго и щастливо“, пожела си държавният глава.

Президентът на България в периода 2012-2017 година говори и за отношенията си с премиера Бойко Борисов. „С министър-председателят сме в прекрасни отношения“, увери той.

„Всичко, което се случва в момента между президента Радев и премиера Борисов, е в рамките на демократичната игра. На държавния глава тепърва му предстои да се докаже, към момента той се ползва с голям политически и медиен комфорт“, коментира Плевнелиев..

„Когато бях държавен глава, аз получих доклад от ДАНС за кибератака от страна на Русия. За мен беше ясно, че руснаците по-скоро са тренирали с България за кибератаки към големите страни“, обясни държавният глава в периода 2012-2017 година.

„Отпадането на санкциите срещу Русия не е продуктивно и не е в наш интерес. Ние искаме да има траен мир в Европа, а той е възможен само тогава, когато има равни права за всички. Ако правилата не важат, следва война“, добави той. Според него санкциите работят и Русия рано или късно ще променят политиката си.

„Ако бях президент, нямаше да настоявам аз да назначавам шефа на антикорупционния орган. Много по-добре за България е да стои далеч от това назначение – да играе за баланс, а не за власт“, коментира Росен Плевнелиев.

Вярвам, че антикорупционния закон е стъпка напред, но не вярвам, че ще видим резултатите, които искаме, в битката с корупцията“, разкри президентът и допълни: „Според мен Румен Радев има голяма вина за проваления Консултативен съвет по национална сигурност по темата за борбата с корупцията.“

„Шефът на „Мерцедес“ всяка седмица звъни в София за един продукт, който ще бъде част от най-модерният и луксозен автомобил на компанията, който ще се появи съвсем скоро“, коментира още той.