Начало КЛЮКАРНИК Аня Пенчева разкри как поддържа тялото си: Благодарение на тази напитка хапвам...

Аня Пенчева разкри как поддържа тялото си: Благодарение на тази напитка хапвам с охота, а нищо не ми се лепи

45
Сподели

Аня Пенчева сподели рецептата за възможно най-добрата напитка за бърз метаболизъм!

Красива на каквато и да е възраст. Това е актрисата Аня Пенчева , която даже и днес не може да бъде изместена от младото поколение.

Стане ли дума за гореща и пленителна жена от киното и театъра, то първото, за което се сещаме, е нейното име.

 

Според Аня Пенчева красотата и младежкото излъчване се дължат на добър ген, с какъвто тя се гордее. Признава обаче, че с годините все по-лесно се трупат килограми, а все по-трудно се отслабва. Защото вече причината не е в обилното хранене, а в забавения метаболизъм.

И уточнява, че бързият метаболизъм е важен и ценен не само за фигурата, но и за всички процеси в организма. Той гарантира здравето ни за години напред, затова и трябва да се стараем да го поддържаме колкото се може по-добър.

От близо половин година Аня Пенчева се е влюбила в една напитка, която прави чудо за метаболизма. Колкото повече се пие, толкова повече помага. А резултатът е очевиден – храним се така, както винаги, но не пълнеем. Напротив – отслабваме.

Щерката на Аня Пенчева – Петя Дикова става все по-стройна, благодарение на тази напитка. И често се хвали наред, че си хапва с охота, а нищо не й се лепи.

Всичко се състои в приема на смес от мента, зелен чай и грейпфрут. Нужни са пет пакетчета зелен чай, осем листа от мента и един грейпфрут, както и литър вода.

Водата се слага да заври и щом кипне, в нея се добавят пакетчетата зелен чай. Сваля се съда от котлона и се оставя да престои настрана за десетина минути. След това се прибавя вътре нарязания на парчета грейпфрут заедно с листата от ментата.

Добре е да се изчака най-малко два часа преди консумация, за да може всички съставки да си пуснат изцяло полезните вещества. Затова и Аня Пенчева си приготвя напитката вечер, така е готова за сутринта.

Първата доза се пие на гладно – в количество, което всеки сам си реши. Трябва обаче да е най-голямото за деня. След това може да се повтори около половин час преди хранене. При желание може да се овкуси с малка лъжичка мед.

Ефектът е огромен и се вижда с просто око още на втората седмица, споделя актрисата.

 

Източник: За жената