Начало КЛЮКАРНИК Биг Брадър стартира с чутовен скандал! Така ли ще бъде до края!

Биг Брадър стартира с чутовен скандал! Така ли ще бъде до края!

29

Очакваме да видим какъв ще бъде успехът на новия проект на Big Brother. Веднага след финалът на култовият сезон на Vip Brother 2017, стартира нов пилотен проект Most Wanted, който претендира, че е събрал най-търсените звезди, които да покажат колорит на максимум.

Зрителите все още тръпнат в очакване какво ще предложи телевизионното предаванe, а участниците не скучаят и вече започват да се опознават отблизо.

Дори заформят първите горещи скандали по между си.

Броени часове след влизането си в къщата провокативните им персони се показват и всеки се заявява като личност. Под светлините на прожекторите зрителите стават свидетели на размяна на остри реллики и дуплики.

Звездите не си поплюват, а са готови за скандали и раздори. Колоритните Луна и Дебора са в центъра на вниманието и без компромиси си размениха вече първите остри реплики, които създадоха напрежение и повод за коментари от всички съквартиранти. Най-търсените звезди вече са се надушили и се виждат първите прояви на симпатии между тях, но и тези на неодобрение си личат от далеч. Колоритните характери заформят истински бури в шоуто.

Небезизвестният Динко беше в ролята на пазител на реда и се опита да внесе мир и разбирателство сред новите си съквартиранти. Той изнесе официална реч за спазването на добрия тон и важността на отношенията в Къщата. Разделени на каубои и индианци, дали звездите ще могат да покажат всичко от себе си? И дали ще подкрепят заявките, които са дали във визитките си – предстои да разберем!

 

Източник: За жената