Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Хафизе и Нур се сдобряват, Елмаз спретва...

Днес в Сега и завинаги: Хафизе и Нур се сдобряват, Елмаз спретва номер на Нур

27
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (16-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур казва на Ийт, че ще се премести в пристройката. Таяр се радва, че са се сродили с Козан. Елмаз недоволства и завижда. Ийт пак се кара на съпругата си, че взима решения на своя глава.

Нур му казва, че много я боли, защото го вижда с Иджлял. Ийт гневно отговаря, че тя знае, че така се налага. После ѝ казва, че прави всичко на инат. Иджлял е разстроена. Айтюл казва на дъщеря си, че е искала да я предпази и затова не ѝ е казала, че Фърат е влюбен в нея.

Иджлял продължава да настоява да разбере какво крият от нея. Ийт влиза в стаята и иска да разбере какво ще му каже Иджлял. Нур решва, че разговора им със съпруга ѝ не е приключил. Качва се в имението и вижда Ийт прегърнал Иджлял да я успокоява. Нур влиза в гостната и си събира багажа, за да се прибере в пристройката.

Елмаз продължава да се заяжда с братовчедка си, като я разпитва защо се изнася. Нур я предупреждава, че ако ѝ погоди друг номер, ще се отърве от нея. Таяр недоумява защо племенницата му се е прибрала при тях. Той таи надежди, че си има богат зет. На вечеря фамилиарничи с Нур. Мерт не желае Нур да се мести. Иска тя да го приспива. Иджлял се засяга, че детето не иска да бъде с нея. Фърат излиза. Ийт го кани да седне при тях на вечеря. Фърат се съгласява. Ийт го разпитва за бизнеса му.

Таяр продължава да се извинява на момичето. Нур иска да сменят темата. Елмаз отново засяга братовчедката, завиждайки, че Таяр вече се държи добре с Нур. Нур се извинява на леля си. Разказва ѝ как се е омъжила. Хафизе все още не може да повярва, виждайки как на семейната вечеря до Ийт стои бившата му съпруга. Хафизе казва, че не може да ги приеме като семейство. Нур споделя колко много обича Ийт, че затова се е омъжила и че няма да се откаже от любовта към съпруга си. След извинението лелята прегръща момичето и двете се сдобряват. Иджлял предлага да излязат заедно с Ийт на любимото им място. Ийт разбира, че тя си спомня, но Айтюл отново поема вината върху себе си, заявявайки, че всеки ден говори на дъщеря си за миналото им, за да си спомни.

Иджлял ги вика при тях. Хафизе не смее да погледне господарката си и без малко да се издаде. Мерт пита Нур защо не е била на вечерята. Момчето казва на момичето, че вече не е негова бавачка. Нур отговаря, че двамата с него са добри приятели и никога няма да го изостави. Иджлял се натиска на Ийт пред братовчед му. Фърат се чувства неловко. После пита Ийт защо го мачка. Ийт предупреждава Фърат да не преминава границата. Казва на братовчед си, че няма да получи нищо, докато не разбере какъв е проблемът. Иджлял продължава да настоява пред майка си да научи истината. Айтюл отново отрича да има нещо тайно. Иджлял продължава да се съмнява, че майка й крие нещо от нея. Нур продължава да работи в агенцията на Фърат с неговия екип. Отнася се професионално към професията на моделите. Елмаз продължава да й завижда. Фърат е много доволен от Нур, въпреки упреците на Елмаз. Джахит и Ийт са на яхтата. Ийт се кани заедно да излязат в морето. Иджлял си поръчва нов тоалет, за да спечели съпруга си. Назан продължава да се шегува с нея. Иджлял нещо не може да разбере реакцията на Назан. Започва да ѝ се кара. В това време идват две техни приятелки, които отново повдигат въпроса за кампанията и бавачката. Иджлял се изпуска, че Назан е пребила любовницата на мъжа си. Жените си тръгват, гледайки с укор Назан. Жената на Джахит се притеснява и си тръгва ядосана от бутика. Фърат отпраща Елмаз на масата на екипа и сяда да обядва с Нур. Елмаз недоволства. Нур се задавя от парфюма. Фърат ѝ казва, че ако говори така ще пропадне рекламата. Двамата се смеят. Елмаз заснема тази сцена с телефона с намерение да я изпрати на Ийт…

 

Източник: За жената