Начало КЛЮКАРНИК Страхотни снимки на бременната Мария Илиева и мъжа й от почивката на...

Страхотни снимки на бременната Мария Илиева и мъжа й от почивката на двете влюбени гълъбчета (снимки)

35

Поп кралицата Мария Илиева обмисля възможността да даде живот на първородния си син в Белгия, В кралството семейството на гаджето й Георги Илиев има бизнес, а родителите му живеят ту в столицата на страната Брюксел, ту в столичния кв. „Дружба“, където имат апартамент.

Миналата събота светското предаване на ПИК TV – „Жълтите новини“ показа сензационни снимки на двойката от Италия, след появата на които вече няма никакво съмнение, че младокът е бащата на очакваното бебе.

Разследването на „Жълтите новини“ установи, че в първите седмици на бременността си Мария, Георги и цялото му семейство са изкарали няколко дни във Венеция.

На обиколките из забележителностите на града, наричан Кралицата на Адриатика, нашата кралица на попа е била придружена от свекървата, свекъра и зълва си.

А това са те – Мария Илиева и Георги Михайлов, щракнати до един от пилоните пред базиликата Сан Марко – едно от емблематичните места във Венеция. Снимките са направени на 15 май, а на кадър в „Инстаграм“ от 16 май певицата даже е със същата дънкова туника от предния ден, снимана на фона на венецианския канал.

Но кои са хората, с които звездата ще се сроди и които само след няколко седмици ще направи баба и дядо на един малък юнак?! Младият мъж е чедо на… футболист! Георги Михайлов е син на бившия футболист на столичния ЦСКА Иван Михайлов.

На по-младите ултраси от Сектор Г името едва ли ще им говори нещо. И това е в реда на нещата, тъй като Иван Михайлов е бранил честта на червената фланелка като дясно крило през 80-те години на миналия век и то в юношеските формации, съотборник в които е бил с Адалберт Зафиров, Христо Марашливе, Красимир Стоянов-Чико и други…

Заради поредица от тежки контузии свекърът на Мария се принуждава рано-рано да окачи бутонките. Но както гласи народната мъдрост, че крушата не пада по-далеч от дървото футболната жилка Иван предава на двете си деца – сина Георги и 4 години по-малката му сестра Виктория.

Докато избраникът на Мария не успява да направи кариера на зеления килим и приключва безславно с царя на спортовете в гръцки тим, то сестра му Виктория е първата българка в колежанската футболна лига на САЩ. Преди четири години тя се влива в редиците на един от най-силните отбори – „Хартфорд юнивърсити“, за който е селектирана сред стотици нейни връстнички от всички точки на земното кълбо. Допреди това зълвата на Мария Илиева е полузащитник на дамския „Олимпия“ (София), на девическия и женския национален тим.

 

Източник: За жената