Начало КЛЮКАРНИК Стрес в Биг Брадър! Луна откачи тотално, изгуби контрол, а съквартирантите се...

Стрес в Биг Брадър! Луна откачи тотално, изгуби контрол, а съквартирантите се кръстят да не е наоколо им!

29
Сподели

Луна откачи тотално и доведе до лудост и съквартирантите!

Да не ти е Луна в къщата! Определено всеки един от зрителите, а и от съквартирантите в Биг Брадър се кръсти и се моли за това. Остаряващата чалгаджийка още от първия ден си показа рогата, но днес тотално ще превърти.

И ще накара едни да се хвърлят в ожесточени битки с нея, други да искат да напуснат формата, а трети просто да си глътнат езика.

Знаем, че в момента Къщата е разделена на два лагера заради мисията на Биг Брадър.

Половината от участниците се водят каубои, а другата половина са индианци. Последните, към които беше причислена и Луна, трябва да битуват отвън на студа като разполагат само с ледена вода и външна тоалетна.

Още при старта на мисията Луна заяви, че няма да я изпълни. Днес обаче ще я чуем да се зарича как ще саботира всяка една друга мисия в предаването. Фънки се вбесява така, че в един момент иска всички дружно да си тръгнат от шоуто и да оставят само лудата в него.

Големия брат обаче също ще се ядоса много на певицата и ще наложи наказания, невиждани досега във формата. Как ли ще реагира на това Луна и дали тя ще бъде най-голямата потърпевша от останалите?!

Това ще видим след часове в ефира на Нова телевизия. Както и ще наблюдаваме първите за сезона номинации, които ще се проведат очи в очи. Ясно е вече кой ще бъде гарантираният номиниран от абсолютно всички, пише разкрития.ком. А за вторите номинации предстои да разберем.