Начало КЛЮКАРНИК ДИЛЯНА ПОПОВА ТРЕПЕРЕШЕ ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ, НО ПАПАРАЦИТЕ Я ЗАКОВАХА! ПОТЪНА...

ДИЛЯНА ПОПОВА ТРЕПЕРЕШЕ ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ, НО ПАПАРАЦИТЕ Я ЗАКОВАХА! ПОТЪНА В ЗЕМЯТА ОТ СРАМ, СНИМКИ!

20
Сподели

Диляна Попова с ограничен бюджет, Блатечки не плаща редовно месечната издръжка на Борил

Диляна Попова редовно страда от липса на пари. От както моделката е по майчинство средствата все не й достигат. Ангажиментите на младата майка не са много и тя не може да си позволи да пилее пари за дрехи както преди да роди.

Затова Диляна като всяка манекенка задоволява манията си за нови парцалки като дебне за сезонни промоции в столичните молове. Често е засичана в аутлета на „Цариградско шосе”от където обновява личния си гардероб.

Снимки: Ретро

С края на сезона бутиците правят драстични намаления и моделката се облажва хем с маркови дрехи, хем на разумна за джоба й цена.

Попова бе снимана в магазин на спортен немски гигант, от където напазарува 2 чифта спортни шорти, които преди намалението имаха цена от по 150 лева, че и нагоре. Явно, че те ще й послужат за тренировки във фитнеса. А пък нищо чудно да цъфне на някое светско събитие с тях тъй като са от последната колекция на дизайнерката Стела Маккартни.

Диляна не пропусна да зарадва с нови обувки и сина си Борил. Малкото хлапе навърши три годинки и всичко много бързо му омалява. Моделката му купи чифт черни маратонки с бели щампи, предават от електронното издание retro.bg.

Из светските среди се говори, че бащата на Борил Асен Блатечки често закъснявал с месечната издръжка. Но пък за рождения ден на сина си пръснал куп пари за детско „Бентли”, а не се съобразил с нуждите на детето.  Дал колосална сума за играчка вместо да отдели средства, с които майка му да му купи маратонки на редовни цени, а не с намаление.