Начало КЛЮКАРНИК Мария Илиева взе решение да роди наследника си зад граница! Ето къде

Мария Илиева взе решение да роди наследника си зад граница! Ето къде

19
Сподели

Откакто стана ясно, че Мария Илиева очаква наследник, тя е една от най-обсъжданите личности. Звездата упорито крие кой е бащата на детето й и все още не е коментирала официално предстоящото щастливо събитие, макар че показа бременното си коремче в мрежата.

Приближени до изпълнителката коментират, че тя е взела решение да роди наследника си зад граница.

Звездата вече се е спряла на конкретна клиника. Раждането на детето й ще се състои в Брюксел, пише Хот нюлс.

Както се предполага, любимият й семейството му от години живеят там. Певицата зачена от 27-годишния Георги Михайлов . Младежът е от София, но семейството му емигрирало преди години. В началото на лятото Мария Илиева посети Венеция заедно с любимия си и неговото семейство.

Оказа се, че любимият й не произхожда от богато семейство, както клюките твърдяха в началото. Бащата на Георги е бивш футболист – Иван Михайлов. През 80-е той е бил една от надеждите на младежкия отбор на ЦСКА.

Но за съжаление кариерата му на зеления килим приключва прекалено рано. Едва на 20 години Иван спира с футбола поради поредица от тежки контузии, които претърпява.

Любимият на Мария Илиева има по-малка сестра, която от години живее в САЩ. Любовта си към футбола Иван Михайлов предал и на двете си деца. Но за съжаление Георги не е има неговите успехи и сам решил да се откаже. Но за разлика от него сестра му вече гради успешна кариера в историята на женския футбол.

Преди няколко години тя се присъединила към най-силния женски отбор на САЩ и все още е част от него.

Нищо чудно детето на Мария Илиева също да наследи таланта на дядо си.

 

Източник: За жената