Начало КЛЮКАРНИК Мария Игнатова завъртя главата на холивудска звезда, връща се у нас да...

Мария Игнатова завъртя главата на холивудска звезда, връща се у нас да си я вземе (СНИМКА)

30

Мария Игнатова е станала доста вървежна и търсена след раздялата си с Димитър Рачков. Красивата блондинка определено не може да се оплаче от липса на внимание. Някои от ухажорите й са обнадеждени от факта, че сега е свободен електрон и отново с търсене на любовта. А на други въобще не им пуска за любовния статус на Мария и я искат на всяка цена!

В последно време Игнатова се опитва да дави мъката си и самотата нощем с безкрайни купони до ранни зори. Така преди дни тя е била поканена на ВИП парти на известна марка бижута, като по случайност или не, по това време у нас е и звездата от сериалите „Изгубени“ и „Хавай 5-0“ Даниел Дей Ким.

Актьорът от азиатски произход е в България по работа, но неочаквано е срещнал и любовта.


Присъствали на партито свидетелства, че той цяла вечер не е откъснал поглед от красивата Игнатова. Наблюдавал я как танцува предизвикателно и точел лиги по нея. А преди да си тръгнене се сдържал и й поискал телефонния номер. Обещал, че скоро ще се върне тук и задължително ще се видят. Актьорът вероятно ще поеме филмов ангажимент с Киноцентър Бояна и ще има известно време у нас, за да сваля Мария.
Тя, обаче, не изглеждала особено трогната от интереса към нея. Явно Даниел не е неин тип, а и вече й е дошло до гуша от ухажори. За няколкото месеца, откакто е разделена с Рачков, й приписаха куп авантюри, но сърцето й остава свободно