Начало КЛЮКАРНИК Покъртително! Елен Колева разголи душата си, проговори за връзката си с Майонезата...

Покъртително! Елен Колева разголи душата си, проговори за връзката си с Майонезата и Калин Терзийски, разкри огромна болка

25

Да бъдеш известен в България е един вид позорище. Всички влизат в живота ми и си казват „Това беше онази, която беше с онзи, а после с онзи“. Това заяви актрисата Елен Колева пред Мон Дьо в „Събуди се“.

„Сега съм притихнала, но това не значи, че не се готвя за скок. Преди винаги бях в опозиция. Сега ми предлагаха да участвам в една белгийска продукция като стритийзйорка. Отказах я. Клишето в България е, че щом си красива си тъпа, щом е тъпа, значи не е талантлива“. каза тя.

„Много пъти не са искали да ми взимат, защото съм била скандална. Ама нали хората това искат, това гледат. Никой не се интересува дали Елен Колева е тиха, кротка и добра. Всеки иска да знае с кого съм спала. Аз много обичам професията си. Това беше детската ми мечта и никога не се отказах от нея. Да останеш на върха обаче, да бъдеш брулена от вятъра, е много трудно“, сподели Колева.

Тя проговори и за отношенията си със Сашо Майонезата: „Нормално е една връзка с по-зрял и интелигентен човек да ми даде опит. Простих му, че изнесе най-съкровената и лична информация за мен. Той не остана достоен. Има прошка, има и благодарност. Той е голяма част от живота ми, аз го обичах. Не можеш да изтриеш една любов от живота си, можеш да го кажеш публично но лицемерно. Не искам да си говоря с него публично. Наричам тези етапи от живота си уроци. Аз съм феникс, имам още пламък в очите“, каза тя.

Не подмина и отношенията си с Калин Терзийски: „Калин за мен беше разтърсваща поезия и роман. Той ми разкри много пластове в изкувството. Той ме провокира да извадя най-доброто, но и бесовете си. Беше хубаво. Аз съм в прекрасни отношения с него. От тези две връзки научих, че мога да обичам въпреки, не заради. Животът е в мига. В момента наистина съм станала по-страхлива. Официално съм сама, а неофициално… ще ти намигна. Не съм лесен човек за живеене. Аз съм много жени и състояния в едно. Когато едни взаимоотношения не вървят, разбира се, че и двамата души имат вина. Не може само единият да е черен, а другият – бял лист хартия“, каза тя.

„Последните 7 години бяха най-трудното време за мен. На мен като по-млада ми се даваха много неща на тепсия. Не бях благодарна, мислех, че ми се полага. Сега съм благодарна за всичко. Опитвам се да оставя живи детето и вярата в мен, за да продължа като жена и като актриса. На този етап от моя живот най-важно е моето здраве, на второ място близките ми хора, колкото и да са малко, а после е сцената и възможността да играя“, заяви Колева.

„Моят порок е гордостта, тя много пречи. Искам да постигна винаги различно нещо. Сега искам да създам живот и да му дам всичко ценно, което съм научила. Нарцистична съм, но се уморих да живея само за себе си“, завърши актрисата.