Начало КЛЮКАРНИК Любовен хороскоп за седмицата-3 зодии имат възможност за нова любов

Любовен хороскоп за седмицата-3 зодии имат възможност за нова любов

14
Сподели

Най-щастливите дни за любов ще бъдат в началото на седмицата, благодарение на Венера, която е в добра позиция с Юпитер и Нептун. Това ще ни помогне да оценим в дълбочина връзката ни.

Ще настъпят промени в комуникацията, а някои представители на зодията ще имат възможности и за нова любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп .

Овен

Има определени идеали, към които всички се стремим, когато става дума за любов и взаимоотношения. Но това, което желаем по отношение на нашия партньор, често не отговаря на нашите нереалистични очаквания. Тази седмица Овните може да получат точно такъв урок по отношение на любовта. Ако се опитвате с всички усилия да промените половинката си по ваш модел, това може да разруши добрите перспективи пред вас. Погледнете на връзката ви от друг ъгъл и бъдете благодарни за това, което имате.

Телец

Партньорът ще ви помогне да погледнете на живота в изцяло нова светлина и това ще ви накара да се почувствате още по-влюбени. И двамата ще бъдете в синхрон и ще успеете да подредите приоритетите си.

Рак

Ако скоро сте започнали нови взаимоотношения, може да се почувствате така, сякаш има нещо много различно в тази романтика. Споделените емоции с него или нея може да ви се сторят неочаквани. Обикновено хората отделят време да се опознаят и бавно се разкриват, когато започнат да се чувстват все по-комфортно. С този човек обаче ще откриете, че се впускате в най-интимните места на личността бързо и лесно. Дали това не е любов?

Лъв

Любовни трепети очакват и представителите на зодия Лъв. Възможно е да усетите привличане между вас и интересна личност в обкръжението ви. Общуването ви ще е интересно, разговорите продължителни. Ще искате да изследвате човека срещу себе си, защото за вас е важно той да може да оцени интелекта и личността ви, да бъдете специални за него, но и той да се окаже специален за вас.

Дева

Напрегната ще бъде седмицата за обвързаните Деви. Може би е имало ситуация, която не сте разрешили с партньора ви и сте оставили във времето. Събитията през тази седмица може да ви накарат да се почувствате объркани. Всяко разочарование, с което отказвате да се сблъскате, в крайна сметка ще доведе до нарушаване на хармонията. Дали не е време да обсъдите проблемите и да ги разрешите?

Везни

Ако се намирате във връзка, седмицата може да завърши със спор. Възможно е неразбирателствата да бъдат породени от финансови въпроси или да не постигнете консенсус по други проблеми, свързани с връзката ви. Помнете, колкото повече се борите един срещу друг, толкова по-трудно ще разрешите споровете.

Скорпион

Седмицата е подходяща за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да контролирате вашите чувства. Хубавият разговор може дори да укрепи връзката ви. Ако сте необвързани възможно е да се почувствате леко объркани по отношение на любовта. Това е добре, защото не е нужно да разберете всичко наведнъж. Понякога само така може да постигнете яснота.

Стрелец

Необвързаните Стрелци ще имат нови възможности за интересни запознанства, които да поставят началото и на нова връзка. Някои от вас, дори ще се почувстват вдъхновени да потърсят любовта в сайтове за запознанства. Възможно е някоя интересна личност да привлече вниманието ви. Огледайте се около вас, любовта може да е навсякъде.

Козирог

Ваш приятел може да изиграе роля в положителната трансформация на любовния ви живот. Той или тя, вероятно ще изиграе ролята на посредник между вас и половинката ви, помагайки ви да се ориентирате в някоя неприятна ситуация. Този приятел ще бъде вашият съветник. Ако сте необвързани, но в обкръжението ви има някого и между него и вас усещате искри, може би ще разберете, че преминавате отвъд приятелската зона. И двамата знаете, че искате много, много повече.

Водолей

Необвързаните представители на зодия Водолей е добре да пораздвижат социалния си живот. Интересни срещи, семинари, коктейли… Не пропускайте социалните събития. Някъде там може да срещнете някоя интересна личност. Възможно е и ваш приятел да изиграе ролята на Купидон. Енергията около вас е положителна.

Риби

Свикнали сте да живеете с розови очила, но тази седмица ще трябва да ги свалите. Възможно е да сте привлечени от човек, който да е крайно неподходящ за вас, а вие да виждате недостатъците му като нещо поправимо. Не се заблуждавайте. Единственият начин да се почувствате обичани е да поработите върху себе си.

 

Източник: За жената