Начало КЛЮКАРНИК Стана ясно защо Лора Крумова се появява без грим в ефир

Стана ясно защо Лора Крумова се появява без грим в ефир

21
Сподели

Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен здравословен проблем, свързан с очите й. Състоянието на нейното зрение било толкоз влошено, че се наложило журналистката да превъзмогне страха си от болнични заведения и да легне под ножа.

Очните проблеми я преследвали още от детска възраст, като носела очила с рекордно висок диоптър.

Болестта била наследствена, но докторите имали надежда, че с годините ще отшуми. Това не се случило и когато Крумова започнала да работи в телевизията, сменила очилата с лещи, които изглеждали по-добре пред камерата. Забременявайки обаче, овладеният дотогава проблем се задълбочил и докторите я стресирали, че е възможно да загуби зрението си, най-вече ако реши да ражда по естествен път.

Единственият изход за в бъдеще била лазерната операция, която се определя като безболезнена. Лора била наясно с цялата процедура, но страхът й бил толкова голям, че едва не си навлякла още по-тежка диагноза.

 

От паниката тв звездата напрегнала до скъсване нервите си и се разминала на косъм с лицева парализа. Специалистите я отървали от последствията, но възстановителният период също я съкрушил. Крумова получила категорична забрана да носи грим, а предвид нейната професия това било невъзможно. След много разговори с докторите все пак склонила да се появи в ефир без макиаж, а смелостта й коствала хиляди подигравки.

Журналистката изпитвала панически ужас от болници и поликлиники и с мъка ги посещавала дори когато ставало дума за здравето на детето й. Обикновено го поверявала на някоя от двете баби, които й помагали в отглеждането. Заради страха към медицинските инструменти толкова години не се навила да се подложи и на естетическа операция, за разлика от колежките си в телевизията, които са с абонамент за пластичните хирурзи у нас.

В периода, когато Крумова бе достигнала тегло от 100 килограма, сериозно се замисляла дали да не си направи липосукция, но не посмяла да реши мъките си отведнъж, а продължава да се бори с килограмите, придържайки се към житния режим на Петър Дънов.

 

Източник: За жената